Cheryl Fayolle

Fagligt opdateret:

Ernæringsekspert

Cheryl er afsenderen på alt indhold på Hurtigtslank.dk. Med sin faglige begrundelse har hun verificeret og godkendt alt indhold på siden.

Cheryl startede med at studere næring og sundhed i 2004 på Raworth College, og har siden hen afsluttet en BSc i ernæringsmedicin ved University of West London, og afsluttet en kandidatgrad i mad, sundhed og ernæring på University College Dublin. Derudover er hun medlem af British Association of Nutritional Therapists (BANT), som er det faglige organ for ernæringseksperter. Hun har også et certifikat i kliniske strategier for klienter med SIBO.

Cheryl tror på, at en sund og god kost kan hjælpe mange sundhedsmæssige problemer. Hun har erfaring med at hjælpe kunder der lider af allergier, fødevareintolerancer, hjerte-kar problemer, hormonal ubalance og mere.

Du kan læse mere om min e-bog "slank på 3 uger", som udover ebogen også indeholder en kalender og dagbog. Lige nu får du GRATIS kalerenden og dagbogen med. Der er 100% tilfredshedsgaranti. Så hvad har du at tabe?

Nogle af mine klienter har delt deres vægttabs historie med mig efter at have prøvet min bog slank på 3 uger. Her er resultaterne. Du kan blive den næste til at få succes!

Elisa G. tabte sig 10 kg på 3 uger! 

Dennis C. tabte sig 6 kg på 12 dage!

Sara B. tabte sig 4 kg efter den første uge!

Læs alle anmeldelserne her

Referencer:
BANT  | LinkedIn  |  Your Nutritionist

Cheryl Fayolle portrait