Cheryl Fayolle

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Fagligt opdateret:

Ernæringsekspert

Cheryl er afsenderen på alt indhold på Hurtigtslank.dk. Med sin faglige begrundelse har hun verificeret og godkendt alt indhold på siden.

Cheryl startede med at studere næring og sundhed i 2004 på Raworth College, og har siden hen afsluttet en BSc i ernæringsmedicin ved University of West London, og afsluttet en kandidatgrad i mad, sundhed og ernæring på University College Dublin. Derudover er hun medlem af British Association of Nutritional Therapists (BANT), som er det faglige organ for ernæringseksperter. Hun har også et certifikat i kliniske strategier for klienter med SIBO.

Cheryl tror på, at en sund og god kost kan hjælpe mange sundhedsmæssige problemer. Hun har erfaring med at hjælpe kunder der lider af allergier, fødevareintolerancer, hjerte-kar problemer, hormonal ubalance og mere.

Referencer:
BANT  | LinkedIn  |  Your Nutritionist

Cheryl Fayolle portrait