Kontakt os

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Fagligt opdateret:

Har du problemer med at få adgang til dit køb af en af vores produkter? Så skriv til os på: kontakt@hurtigtslank.dk

Vi vil normalt vende tilbage inden for 5-7 dage. Tak for tålmodigheden! Vi glæder os til at høre fra dig.

Personen bag bøgerne

Som det fremgår flere steder på hjemmesiden er Cheryl Fayolle et dæknavn for den oprindelige forfatter, der fortæller om sine personlige erfaringer. Hun ønsker ikke at bruge sit navn offentligt, men vil fortsat gerne sikre at indholdet i bogen kommer ud til alle interesserede læsere, og derfor har vi valgt at benytte et fiktivt navn bibeholde den personlige fortælling om vægttabet og KETO-kuren til glæde for læseren. 

Teamet bag hjemmesiden

Opdatering nov ’19: Obsidian Media har overtaget denne hjemmeside i slutningen af 2019. Indledningsvist er vi nødt til at drive sitet videre som hidtil, og efterfølgende sikre at forbedre indholdet på hjemmesiden. Da vi ikke som organisationen beskæftiger os med vægttab, har vi ansat et freelancer med faglig relevant uddannelse til at varetage supporten, mens vi er ligeledes er i dialog med en partner med speciale inden for kostvejledning og vægttab, som kommer til at gennemgå/omskrive alt indhold og alle e-bøger, og kommer til at være afsender alt på vores indhold fra starten af det nye år.   

Adresse:
Obsidian Media
Søndergade 44
8000 Aarhus C

Support
kontakt@hurtigtslank.dk
Responstid: 5-7 dage

Indholdet på hjemmesiden 

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge. Vores mission er at skabe godt indhold for vores læsere, som kan hjælpe med en bedre forståelse af emner som kost, vægttab og aktiv livsstil og ikke mindst og inspiration til, hvordan man kan leve en sundere og mere aktivt liv. 

Helle Lorenc - 03/04/2017

Kære Michael, og tak for din indsats og virkelig brugbare råd og dåd.

Vil spørge dig om Boghvede, boghvede er en nød og ikke korn.

Er det OK at bruge boghvedemel / boghvedegrød hvis du er på LCHF

Masser af hilsner

Helle Lorenc

    Michael Jensen - 26/04/2017

    Hej Helle, nej desværre. Det indeholder stadig mange kulhydrater.

Kommentarer er ikke tilgængelige