Om os

Hvem er vi?

guy-michael-headshot

Hurtigt Slank er skabt af Mikael Jensen fra Århus og Maria Hansen fra Aalborg. Maria har en kandidat i Fysiologi og Mikael har arbejdet som kostvejleder i over 5 år. De er begge passioneret omkring sundhed og velvære. At holde sig i form og ikke lade sin vægt komme ud af kontrol er en stor del af det. De har nu oprettet denne – Hurtigslank – for at give deres viden og erfaring videre til alle der skulle være interesseret.

Vi har forskellige eksperter som kommer og giver deres bud på hvad der er den bedste måde til vægttab og at holde sig sund og i form. Vi vil give dig den seneste information omkring slankekure og hvad de sidste trends er. Hvis du er interesseret kig forbi og hold dig opdateret med det sidste nye inde for feltet.

Vi vil diskuttere hvordan man taber sig på den hurtige nemme måde vha. slankepiller eller på den mere traditionelle måde med kost og motion. Hvilke kostråd er bedst til vægttab, og hvilke råd er bedst til en diæt med meget træning. Her finder du svaret.

Hvad er Hurtigtslank?

Hurtigtslank er en forbruger advocacy gruppe arbejder på at øge forbruget af sunde madvare for bedre sundhed. WGC mange initiativer

 • tilskynde producenterne til at lave lækre produkter som er fulde af næring og gode fedtstoffer.
 • hjælpe forbrugerne med at finde naturlige produkter og forstå deres sundhedsmæssige fordele
 • hjælpe medierne til at skrive præcis, overbevisende historier om fuldkorn

Vores mission og HISTORIE

I april 2002 samledes en gruppe af berørte møllere, producenter, forskere og kokke i København på et fuldkorn topmøde arrangeret af Oldways Preservation Trust. De besluttede at slutte sig sammen for at fremme øget forbrug af fuldkorn, og sammen med Oldways, udviklet og gennemfører en kampagne for at opfordre andre til at deltage i denne vigtige indsats.

Den første formelle møde i Kbh fandt sted i juli 2005. På dette møde deltagerne skitsere mål for spæde organisation, og besluttet, hvordan det vigtige arbejde WGC skal finansieres. Ni medlemmer industri trådte frem som sponsorer for at nå følgende mål:

For at tydeliggøre definitionen af ​​”fuldkorn,” og sunde fedtstoffer dokument de sundhedsmæssige fordele ved fuldkorn, og fortaler ekstra fuldkorn sundhedsforskning.

At uddanne forbrugerne om fordelene ved gode fedtstoffer

For at hjælpe danskerne med at finde godt fedt, med en emballage symbol, og uddanne dem på madlavning fuldkorn

At fremme fedt gennem et positivt budskab om deres fordele, snarere end ved at kritisere forarbejdet mad.

At tjene som kanal mellem videnskab, industri og forbrugere.

For at hjælpe korn-produkt- virksomheder, detailhandlere og restauranter opfylde behovene hos sundhedsbevidste forbrugere med tiltalende fuldkornsprodukter.

Vores resultater til dato
Siden første møde, Rådet Fuldkorn har

Vokset fra 9 medlemmer til over 360, herunder mange industri ledere. Se Medlem Directory.

Skabt et omfattende website med information til forbrugerne og pressen.

Opnået videnskabelig konsensus om en bredt accepteret definition af fuldkorn.

Held seks store konferencer i november 2004, januar 2006 november 2007 april 2009 til januar 2011 og oktober 2012 flytte forbrugerne til større fuldkorn forbrug.

Managed en fortsat kampagne for at oplyse medierne og offentligheden om de sundhedsmæssige fordele og lækre smag af fedtstoffer. Vi deltager i over 200 historier om året i publikationer fra Politiken og Berlinske Tidende, og vores arbejde har optrådt på aftenshowet.

Lanceret de hele korn Stamp, hvilket skaber en velkendt emballage symbol, der hjælper forbrugerne at vælge og købe fuldkornsprodukter. I marts 2014 mere end 9.200 produkter, der anvendes de hele korn Stamp i 41 forskellige lande og fem sprog.

HIGHLIGHTS FOR de seneste to år

I 2010 og 2011 fortsatte vi vores detail Stamp program, vores igangværende mediekampagne, og andre eksisterende WGC programmer, samtidig med partnering med Registrerede Diætister og andet sundhedspersonale for at oplyse forbrugerne om fuldkorn. Andre programmer har modtaget mere international opmærksomhed end nogensinde, bevis for, at fuldkorn fortsat være afgørende for bedre sundhed og lykkeligere liv verden over. Andre resultater kan nævnes:

Vores fedtstoffer Stampede Sweepstakes – en vildt populære fejer der inviterede forbrugerne at fortælle os om deres foretrukne fuldkornsprodukter til morgenmad, frokost, middag og snacks. Vores flotte præmier tiltrukket bred interesse.

“Jeg elsker mine fedtstoffer” Photo Contest – en chance for forbrugerne i Dk for at vise deres kærlighed og påskønnelse af fuldkorn gennem kreative fotos, med den store præmie vinderen modtager en personlig kok besøg for at forberede en uges fuldkorn måltider.

Hele korn Challenge – et tilskyndelses- at få restauranter og foodservice operationer for at tjene mindst en fuldkorn option på alle tidspunkter, og at offentliggøre de deltagende restauranter til forbrugerne.

De “Fuldkorn på hver plade” konference – vores seneste konference blev afholdt oktober 17-19, 2012, og fremhævede oplæg om, hvordan hele kerner er på vej ind på hver plade, ved hvert måltid i hele verden.

Fuldkorn Sampling Day – en årlig begivenhed på den første onsdag i april giver mulighed for at få hele korn ud til forbrugerne, denne begivenhed partnerskab WGC medlemmer med supermarkeder, foodservice forretninger og andre til at vise, hvor stor prøvesmagning og nærende fuldkorn virkelig er.

Tjek denne hjemmeside for yderligere informationer om alle vores programmer, som tiden skrider frem….

En sund kost er en måde at spise, at der reducerer risikoen for komplikationer såsom hjertesygdomme og slagtilfælde.

Sund kost Spis en lang række fødevarer, herunder:

 • grøntsager
 • fedtrige mejeriprodukter
 • bønner
 • fedt kød
 • fjerkræ
 • fisk

Der er ingen perfekt mad så herunder en række forskellige fødevarer og ser portionsstørrelser er nøglen til en sund kost. Sørg også for dine valg fra hver mad gruppe levere den højeste kvalitet næringsstoffer, du kan finde. Med andre ord, pick fødevarer rige på vitaminer, mineraler og fibre end dem, der behandles.

Personer med diabetes kan spise de samme fødevarer familien nyder. Alle nyder godt af at spise sundt, så hele familien kan deltage i sund kost. Det tager nogle planlægning, men du kan passe dine livretter i din madplan og stadig styre dit blodsukker, blodtryk og kolesterol.

NÅR DU VEDTAGER Paleo diæt kan du:

 1. Reducer din risiko for hjertesygdomme, type 2-diabetes, og mest kroniske degenerative sygdomme, der påvirker folk i den vestlige verden
 2. Tabe hvis du er overvægtig
 3. Forbedre din sportslige præstationer
 4. Langsom eller omvendt progression af en autoimmun sygdom
 5. Forbedre eller eliminere acne
 6. Sover bedre og har mere energi i løbet af dagen
 7. Nyd en øget libido
 8. Forbedre din mentale udsigter og klarhed
 9. Nyd et længere, sundere, mere aktivt liv
Click here to add a comment

Leave a comment: