• Forside  / 

Redskaber vi bruger – Byg din egen hjemmeside som Hurtigtslank

marketing på hurtigtslank

Efter at have stået for marketing og design at Hurtigtslank i de sidste 3 år har vi fundet hvilke online redskaber der fungerer bedst. Vi har brugt tusindvis af kroner og utallige timer på at afprøve forskellige programmet som viste sig enten af være ubruglige eller ikke så gode som de påstod.

Vi har derfor lavet en liste over de redskaber vi ikke kan undvære og hvor kvaliteten er i top!

Online redskaber der bruges på Hurtigtslank 2019:

WordPress

Hvis du vil have de bedste muligheder for søgeoptimering og tilpasning af din hjemmeside så skal du vælge wordpress på din side. Der er andre ting der er nemmere og bruge men det kan godt betale sig at bruge et par dage på at blive gode venner med wordpress – du vil ikke fortryde det (installeres igennem din hosting provider – se WPXhosting).

WPXhosting

Førhen brugte vi dyre domme på at hoste hos WPEngine (over 1000kr om måneden) som havde omdømme for at være den bedste og hurtigste hosting til WordPress. Da vi skiftede til WPXhosting blev vores hjemmeside betydelig hurtigere og det kostede os kun omkring 160 kr om måneden!

Du kan også registrere dit domæne direkte hos dem (dog ikke .dk domæner). De har den bedste tekniske Live chat support som vi nogensinde har oplevet!

Besøg WPXhosting her.

ThriveThemes

Hurtigtslank bruger et ThriveThemes wordpress tema og næsten alle deres plugins. Du får ikke noget der ser bedre og ud, er nemmere at bruge og konverterer så mange af dine besøgende til subscribers og kunder.

Besøg ThriveThemes her.

Samcart

Sælger du noget på din hjemmeside? Så er Samcart en af de bedste løsninger til at modtage betalinger og til at designe din checkout-side. Du forbinder din Stripe-konto og voila, +20% ekstra konvertering! (Hvis du har en e-commerce hjemmeside med mange varer så er Shopify dog bedre).

Besøg Samcart her.

GetResponse

Har du brug for at opbygge en email-liste og promovere din side og produkter med email-marketing? GetResponse er det bedste software på markede og er alle pengene værd.

Besøg GetResponse her.

Vi håber at disse redskaber vil give dig lige så meget success med din hjemmeside som det har gjort for os uden alt den hovedpine der tit kommer med at skulle lære nye redskaber at kende!