GENNEMBRUD INDEN FOR STOFSKIFTE STIMULERER DINE FEDTCELLER OG SÆTTER TURBO PÅ DIN FORBRÆNDING!

Elisa G.

10 kg på 3 uger!

​Jeg købte Slank på 3 uger for en måned siden og jeg vil gerne dele min oplevelse.

Siden jeg fik mit første barn, har jeg ​båret rundt på ekstra 15 kg. Jeg har prøvet mange diæter og intet virkede. Dit vægttabsprogram gav simpelthen bare mening og viste mig at alt jeg havde gjort førhen var forkert og spild af tid.

Slank på 3 uger var bare s​å simpelt at følge. Jeg gjorde alt hvad du sagde i de første 3 uger og tabte mig mere end 10 kg. Jeg starter nu programmet igen for at tabe mig de ekstra 5 kg. Du har ændret mi​t liv, og jeg er dybt taknemmelig :)

​Dennis ​C.

​​6 kg på ​12 ​dage​!

​Jeg købte ​jeres Slank på 3 uger ​program inden jul og started på det d. 21 januar. Jeg syntes at ​bøgerne var fyldt med god information og nemme at læse.

​Jeg ​tabte mig 6 kg på 12 dage, så jeg var bekymret om jeg tabte mig for meget, for hurtigt. Jeg vil indrømme at jeg ikke har fuldt programmet helt nøjagtigt. Jeg har ikke spist præcist ​​ud fra listen af tilladte fødevare og madplanen (​dog for det meste), men kiloerne flyver af alligevel.

​​Det virker helt klart og hvis jeg havde fuldt instruktionerne helt nøjagtigt var jeg nok blevet mega forskrækket pga. hvor hurtigt jeg ville tabe mig :P. S​å tak for informationen.
Jeg har aldrig købt noget som dette før fordi jeg ikke rigtig stoler på det, men Slank på 3 uger har været en velkommen overraskelse. Og en bonus er at min kæreste også er godt tilfreds med min nye krop :P!

​Sara B.

​​​​4 kg ​efter den første uge!

​Kære Cheryl,
​Jeg har tabt ​4 kilo i løbet af den første uge. Jeg er nu på den 10. dag og jeg er begyndt på salat med noget protein (æg/kylling) som du foreslog. Efter at have prøvet i 4 år er jeg endelig i stand til at tabe fedtet. Det er helt ​trylleri!

Mange tak
​Sara​

Endelig er​ løsningen her til at tabe det stædige fedt som du har kæmpet med.

Det er simpelt og ​effektivt.

Slank på 3 uger virker bedre og hurtigere end alle andre slankekurer du har prøvet før.. Fordi den tvinger alle 4 fedtlagrende og fedtforfrændende hormoner til at arbejde sammen (i stedet for imod dig) for at opnå et super hurtigt vægttab som især går efter det stædige mave-, balle- og lårfedt samtidige med at du energi igennem hele dagen.

Slankeprogrammet er specielt lavet til at tvinge de 4 hormoner til hurtigt at frigøre og forbrænde fedt præcis som din krop er indrettet til.

[Ny forskning]: Sådan frigøres dine fedtceller

​D​e 4 ESSENTIELLE punkter du skal igennem for at opnå et permanent vægttab

 1. ​Reducerer ​ghrelin ("Det fedt-ophobende hormon") niveauet så du ikke hungrer efter søde sager.
 2. ​​​Balancerer di​t insulin niveau så du kan reducere dit blodsukker.
 3. Reducerer ​mængden af kortisol som skader din krops evne til at forbrænde fedt hurtigt.
 4. ​Øge adiponectin ("Det fedtforbrændede hormon") niveauet for at ​sætte dit stofskifte i 5-gear!

Når disse 4 hormoner ikke er i balance, kan dit fedt blive "låst fast" inde i dine fedtceller. ​Så er det ikke tilgængelig til din krop som energi lige meget hvor lidt du spiser eller hvor meget motion du dyrker.

SLANK PÅ 3 UGER ER ET NYT VÆGTTABSPROGRAM SOM IKKE KUN GARANTERER AT DU TABER DIG - DET VIL OGSÅ ​FÅ DIG ​TIL AT TABE DIG MERE - KUN KROPSFEDT - END NOGEN ANDEN KUR ELLER DIÆT.​

Tilbud
997 kr.
279 kr.
Bestil her

​Hvad de fleste slankekure opnår på 2-3 måneder,​​
opnår Slank på 3 uger​ på ​21 dage. ​Derudover:

 • ​5-10 kg tab af kropsfedt
 • ​1-3 tøjstørrelser mindre
 • ​Mindre appelsinhud
 • ​Mere energi
 • ​Forbedret ​kolesteroltal
 • ​4-​8 cm mindre talje
 • ​Mere tonede muskler
 • ​Hurtigere stofskifte
 • Sundere hud og hår
 • ​Og en række ​andre fordele

​Slank på 3 uger -programmet er delt ​op i ​4 forskellige digitale manualer. Hver af dem har fokus på at kontrollere de 4 fedtopbevarende og fedtforbrændende hormoner for et super hurtigt vægttab og en radikal ændring ​af din figur.

Så snart du selv prøver det, ​vil du opdage hvorfor det giver mening at bruge kroppens egne biologiske funktioner til at sætte turbo på din fedtforbrænding.
Det vil gøre din slankekur meget nemmere end alt hvad du har prøvet af andre kurer og diæter førhen.

Introduktion

Den første manual viser dig hvilke fødevarer som bremser dit stofskifte og sørger for at din krop ikke kan forbrænde fedt. Den giver dig et indblik ind i kroppen og viser dig videnskaben bagved Slank på 3 uger. E-bogen giver dig ligetil, nemme at følge, retningslinjer til hvordan du sætter turbo på dit vægttab.

 • ​Et ​hurtigt vægttab vil være så ​nemt som at følge disse ​trin. Ligeså simpelt som 1-2-3.
 • Forstå hvordan fedt er gemt og frigivet så du kan forhindre at kiloerne kommer tilbage.
 • ​Hvordan du skal spise for at få din krop til at producere de 4 fedtforbrændende hormoner.
 • Du vil se synlige resultater allerede efter 7 dage og du kan blive ved med at følge systemet så længe du gerne vil tabe dig!

Kostvejledning

​​I denne ​manual ​vil du få de præcise regler for hver af de 21 dage. Det er denne manual der vil vise dig hvordan du praktisk taber dig på slankekuren. ​Du vil lære hvordan du udregner din fedtprocent og hjælpe dig med at lave en ​skræddersyet​ diæt til dig som passer til din kropstype.

 • ​En liste over fødevarer som vil få din krop til at gå i turbo fedtforbrænding.
 • ​Vejledning til præcis hvad, hvor meget og hvornår du skal spise så du forbrænder fedt selv når du sover.
 • ​En liste af fødevare ​som du skal undgå for enhver pris. Disse "sunde" fødevarer vil nemlig bremse dit vægttab.
 • Og du vil lære vores hemmelige regel som sikrer at du kan holde dit vægttab bagefter de 3 uger.

Træningsvejledning

​Med Slank på 3 ugers kostplan kan du opnå et ​stort vægttab men hvis du samtidig følger vores træningsprogram kan du næsten fordoble dine resultater.
​Hvis du ikke har tid til at tage i træningscenter så skal du ikke være bekymret. Træningsprogrammet var skabt til folk med en travl kalender så de kan træne hjemmefra og ikke bruge timevis på det.

 • ​Disse korte, ​20 minutters, intense træningsøvelser vil give dig bedre fedtforbrænding end timevis på løbebåndet.
 • ​Træningsvejledningen var skabt specielt til personer med en travl hverdag. Træn hjemmefra eller hvor du foretrækker.
 • ​Du vil modtage en komplet træningsplan som kun kræver ​20 minutter 3-4 gange om ugen.
 • ​Så let er det at næsten fordoble dit vægttab og få din drømmefigur.

​Mange folk reporterer at træningsprogrammet alene var alle pengene værd siden de ​er glade for hvor hurtigt de kan se ændringer i spejlet!

​Motivation og mindset

​Hvor tror du at 90% af ændringer ​i din krop sker? I træningscentret? Eller på tallerkenen og den mad du spiser? Videnskaben har vist at størstedelen af vægttab sker i din u​nderbevidsthed.

Ved at have det rigtige mindset og motivation, kan du klare selv de største udfordringer og opnå dine mål på vægten.
Med motivationsmanualen vil du få inspiration og energi til at bryde igennem de mentale barriere som du måske har opbygget omkring dine vægttabsmål.

 • ​Veldokumenterede teknikker til at få dig super fokuseret på kost- og træningsplanen. Disse teknikker kan også bruges til at forhindre at du tager på igen bagefter.
 • Forbliv motiveret igennem de 21 dage så du ikke kunne drømme om at give op.
 • Inklusiv en bunke tips, tricks og hemmeligheder til at gøre dit vægttab endnu nemmere!

Hvor meget vil du have tabt dig d. 10 august?

​Med Slank på 3 uger ​kan du komme i ​gang inden for få minutter da ​manualerne er ​i pdf format, klar til at downloade med det samme.

Da jeg gik i gang med at skrive Slank på 3 uger var mit mål at lave et slankeprogram som var nemt at følge. Gav gode resultater inden for kort tid, var sikkert at bruge og gav de bedste redskaber for ikke at tage vægten på igen bagefter. Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg synes det er lykkes utroligt godt.

Jeg har mere end 10 års erfaring i ernæring, personlig træning, coaching og utallige successhistorie med kraftigt overvægtige personer der har fået en figur de aldrig havde turde drømme om.

Vi havde oprindelig tænkt os at sælge programmet for 997 kr. men vi blev enige om penge ikke skulle stå i vejen for at du kan opnå din drømmefigur. Derfor har vi reduceret din investering til 279 kr..

Det ville svare til 30 minutter med en personlig træner eller et fitnessmedlemskab i én måneder... Og ingen af de 2 ting lover dig pengene tilbage hvis du ikke ser resultater...

Men det gør vi!

Cheryl ​​ - Slank på 3 uger

​​Tab dig eller pengene tilbage

​I forhold til mange andre slankekure, ​træningscentre og slankepiller på markedet, giver ​jeg ​min personlige "Tab dig eller det er GRATIS" garanti.

Det er så ligetil som det lyder: hvis du på noget tidspunkt i løbet af de næste 60 dage har fuldt Slank på 3 uger og ikke har tabt dig så meget som vi har lovet, så kontakt os og ​jeg vil personligt give dig en 100% refundering - uden at stille spørgsmål.

Jeg ved at dette program kan ændre dit liv og jeg vil ikke have at du går glip af muligheden for at få din drømmefigur.

​Nu ​må du ikke misforstå ​mig. Jeg vil ikke komme med skøre påstande om hvordan du på 3 uger kan få en sixpack eller tabe dig 25 kg uden ​at løfte en finger...

Men det her vil jeg love dig: Hvis du dedikerer dig til at følge Slank på 3 uger de næste 21 dage som beskrevet i ​manualerne, så vil du have tabt dig 5-10 kg fedt fra hofterne, balderne, maven og lårene. Dit tøj vil være løst, du vil se og føle dig mere sund... og du vil have mere energi end du har haft i meget lang tid.

​Jeg er så sikker i min sag, at Slank på 3 uger vil opnå ​store resultater for dig at vi har besluttet os at garantere vægttabet eller pengene tilbage inden for de første 60 dage.

​Så snart du har trykket på knappen vil du få adgang til at læse de 3 manualer. Du kan komme i gang inden for de næste 2 minutter. Gå i gang med at læse manualerne, dediker dig selv til de 3 uger og giv det alt du har​!

Jeg er sikker på at du vil blive glædelig overrasket allerede inden for et par dage!

Tilbud
997 kr.
279 kr.
Læs med det samme

Gratis bonus 1

​Slank på 3 uger: Kalender

​Med vores kalender vil du få et ​overblik over præcis hvad du skal spise, drikke og ellers tænke på for hver dag af de ​21 dage. Som resten af programmet er de​n digital men den er ​designet i e​t printvenlig format så du nemt kan hænge dagene op på dit køleskab. Ikke mere forvirring og komplicerede slankekure. ​Gør dit vægttab nemt og overskueligt med klare retningslinjer!

Pris 97 kr. GRATIS

Gratis bonus 2

​Slank på 3 uger: Dagbog

Med vores dagbog vil du forblive super motiveret i løbet af de 3 uger. Dagbogen vil også hjælpe dig med at opdage dårlige vaner som vil hjælpe dig med ikke at tage på igen efter slankeprogrammet. Vores data viser at dem der bruger dagbogen, har en 17% højere gennemførelsesrate og opnår et 23% større vægttab.

Pris 97 kr. GRATIS

Hvad er 3 uger af dit liv!

​Jeg kan kun varmt anbefale denne kur. Jeg startede slut oktober 2017 og på den intensive start, tabte jeg 6 kilo, men har nu tabt mig 12 kilo i det hele.​
De 3 uger denne kur starter med, er bare den bedste kickstart jeg har prøvet, og jeg holder stadig ved mange af de vaner, man tillægger sig disse 3 uger.

​T. Rasmussen

Godt og velskrevet program

​​Let at gå til og som giver en helt anden forståelse af sit madindtag og motionsliv, som kan skaber nye vaner... Jeg har været i gang i 6 dage nu og har tabt 2,5 kilo, på trods af, at jeg ikke har kunne nå motionsdelen til fulde, samt jeg har været nød til at slække lidt på kosten [...]​

Jonna

En kur som virkelig dur

​Har nu prøvet kuren Slank på 3 uger og må sige at det har givet pote.
Tabte 10 kg, gik 3 trin ned i BMI og havde tabt 5% kropsfedt.
Er ret imponeret over resultatet.
De bedste anbefalinger herfra

​Kim Leen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Nej, de findes kun i digital version.

Nej, programmet er ikke for dig hvis:
 • du har sukkersyge eller tager nogle form for diabetes medicin.
 • Hvis du er kraftig overvægtigt skal du omlægge din kost langsomt og kontakte din læge før du går i gang med programmer som dette.
 • Du er ikke er mellem 18-65 år.

Der skal bruges fiskeolie som kosttilskud og det kræver lidt ekstra besvær med at få de rigtige næringsstoffer men ellers ja.

Ikke 100% præcist. Forvent omkring 80-90% effektivitet og ekstra besvær med at få de rigtige næringsstoffer.

Der er givet eksempler på retter i slankeprogrammet men ikke til alle måltider.

Du skal købe fiskeolie som kosttilskud og så ellers et normalt madbudget.
Tilbud
997 kr.
279 kr.
Læs med det samme
 • ​Din information er krypteret.
 • ​Du vil få tilsendt ​manualerne på email.

Har du nogle spørgsmål? Skriv til os på support@hurtigtslank.dk​
Responstid: 1-4 dage