logo

t turbo på din forbrænding!

​Elisa G.

10 kg på 3 uger!

Jeg købte Slank på 3 uger for en måned siden og jeg vil gerne dele min oplevelse. 


Siden jeg fik mit første barn, har jeg ​båret rundt på ekstra 15 kg. Jeg har prøvet mange diæter og intet virkede. Dit vægttabsprogram gav simpelthen bare mening og viste mig at alt jeg havde gjort førhen var forkert og spild af tid. 


​Slank på 3 uger var bare s​å simpelt at følge. Jeg gjorde alt hvad du sagde i de første 3 uger og tabte mig mere end 10 kg. Jeg starter nu programmet igen for at tabe mig de ekstra 5 kg. Du har ændret mi​t liv, og jeg er dybt taknemmelig :)


​Dennis ​C.

​​6 kg på ​12 ​dage​!

​ 

​Jeg købte ​jeres Slank på 3 uger ​program inden jul og started på det d. 21 januar. Jeg syntes at ​bøgerne var fyldt med god information og nemme at læse.  


​Jeg ​tabte mig 6 kg på 12 dage, så jeg var bekymret om jeg tabte mig for meget, for hurtigt. Jeg vil indrømme at jeg ikke har fuldt programmet helt nøjagtigt. Jeg har ikke spist præcist ​​ud fra listen af tilladte fødevare og madplanen (​dog for det meste), men kiloerne flyver af alligevel.  


​​Det virker helt klart og hvis jeg havde fuldt instruktionerne helt nøjagtigt var jeg nok blevet mega forskrækket pga. hvor hurtigt jeg ville tabe mig :P. S​å tak for informationen. 
Jeg har aldrig købt noget som dette før fordi jeg ikke rigtig stoler på det, men Slank på 3 uger har været en velkommen overraskelse. Og en bonus er at min kæreste også er godt tilfreds med min nye krop :P!


tab dig med slank på 3 uger

​Sara B.

​​​​4 kg ​efter den første uge!

​ 

Kære Maria,

​Jeg har tabt ​4 kilo i løbet af den første uge. Jeg er nu på den 10. dag og jeg er begyndt på salat med noget protein (æg/kylling) som du foreslog. Efter at have prøvet i 4 år er jeg endelig i stand til at tabe fedtet. Det er helt ​trylleri! 


​Mange tak

​Sara​


anmeldelse

Jeg tabte mig 3 kg de første 2 uger, og tabte mig ikke mere. Derimod er der røget 7 cm i taljen og 4 cm om hofterne. Jeg har droppet morgenmaden, og er blevet helt glad for en fastedag i løbet af ugen. Det er overraskende let, hvilket har overrasket mig allermest. Jeg skal tabe 10 kg, og jeg påbegynder kuren igen, og vil blive ved, indtil kiloerne er tabt.

Tak for banebrydende viden om vægttab !


Sanne

anmeldelse

Jeg vil gerne sige god for hurtigt slank på 3 uger????

Jeg tabte selv 2,5 kg og efter den første og hårdeste uge, når man som mig ikke er fan af grøntsager i store mængder. Så går det roligt fremad de følgende uger og når man er i mål så er det overkommeligt at fortsætte på egen hånd ????

Jeg er klar på at gennemføre igen for at tabe noget mere ????????


Heidi

anmeldelse

Inden jeg færdiggjorde bogen startede jeg så småt med at justere i kosten, og tabte 4 kg. Jeg er nu begyndt for alvor og er på 4. dag i mit forløb og har tabt yderligt 2 kg. 


Alt i alt er der røget 6 kg. på 10 dage. 


Jeg glæderne mig til at fortsætte med at spise efter bogen og leve et sundt og ændret livesstil.


Marina

Slank på 3 uger  er et nyt vægttabsprogram som ikke KUN garanterer at du taber dig - det vil også ​få dig ​til at tabe dig mere - kun kropsfedt - end nogen anden kur eller diæt.​

slank på 3 uger
hurtigt vægttab med slankekur

Hvad de fleste slankekure opnår på 2-3 måneder, gør 
Slank på 3 uger  på under 3 uger. Derudover: 

 • ​5-10 kg tab af kropsfedt
 • ​1-3 tøjstørrelser mindre
 • ​Mindre appelsinhud
 • ​Mere energi
 • ​Forbedret ​kolesteroltal
  kolesteroltal
 • ​4-​8 cm mindre talje
 • ​Mere tonede muskler
 • ​Hurtigere stofskifte
 • ​Sundere hud og hår
 • ​Og en række ​andre fordele
maria forfatter slankekur

Da jeg gik i gang med at skrive Slank på 3 uger var mit mål at lave et slankeprogram som var nemt at følge. Gav gode resultater inden for kort tid, var sikkert at bruge og gav de bedste redskaber for ikke at tage vægten på igen bagefter.  Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg synes det er lykkes utroligt godt.

Jeg har mere end 10 års erfaring i ernæring, personlig træning, coaching og utallige successhistorie med kraftigt overvægtige personer der har fået en figur de aldrig havde turde drømme om.

Vi havde oprindelig tænkt os at sælge programmet for 997 kr​, men vi vil hellere have det ud til flere personer, så vi har sat prisen ned.

Det ville svare til 30 minutter med en personlig træner eller et fitnessmedlemskab i én måneder... Og ingen af de 2 ting lover dig pengene tilbage hvis du ikke ser resultater...

Men det gør vi! 

Maria  Hansen
 - Forfatter af Slank på 3 uger

Tilbud

997 kr. 
279 kr.

anmeldelse


Hvad er 3 uger af dit liv!


​Jeg kan kun varmt anbefale denne kur.
Jeg startede slut oktober 2017 og på den intensive start, tabte jeg 6 kilo, men har nu tabt mig 12 kilo i det hele.​
De 3 uger denne kur starter med, er bare den bedste kickstart jeg har prøvet, og jeg holder stadig ved mange af de vaner, man tillægger sig disse 3 uger.


​T. Rasmussen

anmeldelse


Godt og velskrevet program​​Let at gå til og som giver en helt anden forståelse af sit madindtag og motionsliv, som kan skaber nye vaner... Jeg har været i gang i 6 dage nu og har tabt 2,5 kilo, på trods af, at jeg ikke har kunne nå motionsdelen til fulde, samt jeg har været nød til at slække lidt på kosten [...]​


​Jonna

anmeldelse


En kur som virkelig dur


​Har nu prøvet kuren Slank på 3 uger og må sige at det har givet pote.
Tabte 10 kg, gik 3 trin ned i BMI og havde tabt 5% kropsfedt.
Er ret imponeret over resultatet.
De bedste anbefalinger herfra


​Kim Leen

køb slankeprogram

Tilbud

997 kr. 
279 kr.

 • ​Din information er krypteret.
 • Du vil få tilsendt manualerne på email inden for 5 minutter.

​​Tab dig eller pengene tilbage

​I forhold til mange andre slankekure, ​træningscentre og slankepiller på markedet, giver ​jeg ​min personlige "Tab dig eller det er GRATIS" garanti.


Det er så ligetil som det lyder: hvis du på noget tidspunkt i løbet af de næste 60 dage har fuldt Slank på 3 uger og ikke har tabt dig så meget som vi har lovet, så kontakt os og ​jeg vil personligt give dig en 100% refundering - uden at stille spørgsmål.


Jeg ved at dette program kan ændre dit liv og jeg vil ikke have at du går glip af muligheden for at få din drømmefigur.

Har du nogle spørgsmål? Skriv til os på kontakt@hurtigtslank.dk

Responstid: 3-6 dage

Oplysningerne må ikke tages som erstatning for kompetent professional rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Hurtigtslank.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Copyright 2021 Hurtigtslank