Vil du gerne spise en kost med få kulhydrater, tabe dig og få mere energi? 

Hvis dit svar er "JA", så læs videre...

Den ketogene-diæt (også kendt som LCHF- eller keto-diæten) er en af de mest effektive måder at tabe de ekstra kilo på, få mere energi og et bedre helbred.

Men den virker kun hvis du kan forblive på diæten.
Ligesom mig, så har du nok prøvet mange andre diæter og kure. Du har nok været motiveret, men efter et par dage er det for besværligt. Du er sulten og i tvivl om hvad du må spise..

Før du ved af det, er du tilbage hvor du startede.. Pizza, brød og pasta... Og glem ikke den gratis eftermiddagskage på kontoret!

Du er måske skuffet over dig selv fordi du ikke kan holde diæten, som mange andre kan...

Jeg vil hjælpe dig med at ændre denne historie og give dig redskaberne til bedre resultater.

Sådan spiser du lækker, nemt-tilberedt, mad... imens du når dine mål på vægten nemmere og hurtigere.

Du er ikke alene. Jeg kæmpede med overvægt og konstant sygdom i mange år.

Men der er en bedre måde end at have jerndisciplin og evigt kæmpe sig igennem dagens fristelser. Fordi..

#1 grund til at folk fejler på ketogen-diæten er at de ikke kan nøjes med den mad der er tilladt.

De gør det for svært for sig selv. Men løsningen er super simpel. Du skal bare have lækker keto-mad til rådighed i løbet af dagen!

Så jeg besluttede mig til at finde en måde hvormed jeg kan hjælpe folk med den evige kamp om at leve sundt.

Det er derfor jeg skrev Den essentielle KETO-kogebog.

Med denne kogebog, kan du hurtigt lave sunde, nemme måltider med normale og billige ingredienser.

Malene efter 30-dage på Keto-diæten. Malene efter 30-dage på Keto-diæten.

Du vil opleve alle glæderne ved en LCHF-diæt uden at skulle bekymre dig om hvad du må spise.

Brug din tid på at nyde livet i stedet for at tælle kalorier hver dag!

Lad mig introducere e-bogen:

Den essentielle KETO-kogebog​

LCHF-kogebogen indeholder over 120 lækre opskrifter. Hver enkel opskrift vil give dig motivation til at blive ved med diæten.

Endnu bedre, hver opskrift er lavet sådan, at du vil få de samme sundhedsmæssige fordele som du sikkert har hørt så meget om, fra andre på der følger en LCHF-diæt.

Og her er hvordan den er anderledes fra andre store kogebøger. Alle opskrifter er lavet med lav-inflammatoriske, lav-kulhydrat, paleo-ingredienser.

Så ikke nok med at du vil forblive i ketose og tabe det ekstra fedt. Du vil også få dit gode helbred tilbage på samme tid!

Få den i dag for 299 kr. 179 kr. Bestil den her

Forestil dig at få vedvarende resultater..
Uden at skulle føle dig sulten og træt hele tiden.

 • Få mere energi og stop med at være træt hele tiden.
 • Tab dig uden at skulle være sulten og tænke på søde sager hele tiden.
 • Ændre din diæt til at blive en livsstil for livsvarige resultater.
 • Du vil altid vide hvad dit næste måltid er, så du ikke behøves at skulle tænke over hvad du skal spise.
 • Imponer dig selv og dine venner med måltider som vil få mundvandet til at løbe.
 • Tag normale ingredienser som du kan finde i dit lokale supermarked og lav måltider som du vil elske.
​Johanne Kristensen
​diaetist-klinikken.dk

Jeg har været på den ketogene diæt i over 7 måneder igennem de sidste 2 år. Det er en utrolig følelser af velvære og ekstra energi!​

Dog kan det være svært at følge den skrappe diæt og derfor er jeg så glad for Den essentielle KETO-kogebog.

Den sparer mig en masse tid fordi jeg ikke behøves at tænke over hvad jeg skal spise i løbet af hverdagen. Opskrifterne er nemme at lave og købe ind til. Den har helt sikkert gjort det nemme for mig at være i ketose i længere tid [...]

BESTIL NU OG SPAR..

Den essentielle KETO-kogebog

Spar 41% i dag

 • Over 120 lækre keto-opskrifter
 • Alle måltider - Fra morgenmad til aftensmad + snacks og desserter.
 • Nyd lchf-opskrifter som Morgengrød, Mini burgers, Jalapeño “majsbrød”, Mexicanske tacos og meget mere.
 • Smukt designet kogebog fyldt med ekstra madlavnings- og sundhedstips.
 • En oversigt over det totale kulhydrat-, protein- og fedtindhold i alle opskrifter.
 • Få adgang med det samme. Den essentielle kogebog er en e-bog så du kan downloade den med det samme (og du hjælper planeten med mindre papirforbrug!).

Kom i gang for kun 299 kr. 179 kr.

Vi sender dig en email med kvittering og et link til at læse kogebogen.

100% TILFREDSHED GARANTI


Du vil have 60-dage til at læse og afprøve vores kogebog efter du har modtaget den. Hvis du ikke er 100% tilfreds med den, så vil vi med glæde give dig dine penge retur uden at stille spørgsmål. 

Bonus - Bestil i dag og få gratis:

 • En komplet liste af alle fødevarer der kan spises på en keto-diæt - Tænk aldrig over hvad du må og ikke må spise.
 • En 2-uger keto-kostplan - For dem der har brug for ekstra hjælp med planlægning af deres diæt.*

* Madplanen er baseret på opskrifter fra Den essentielle KETO-kogebog. Madplanen inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad og er sammensat så du får mindre end 20 gram totale kulhydrater per dag.

Billeder fra Den essentielle KETO-kogebog

Jeg ejer en hel del paleo/lchf-kogebøger. Problemet med mange af dem er at opskrifterne tager timer at lave og er på engelsk.
Med Den essentielle keto-kogebog har jeg bunker af gode opskrifter. Den har alt fra drikke, forretter, saucer, desserter og alt andet du har brug for, delt pænt ind i afsnit med gode billeder til de fleste af opskrifterne. 5/5 stjerner herfra.
Aalborg Hans Mikkelsen

Den essentielle KETO-kogebog

Spar 41% i begrænset tid...

 • Over 120 lækre keto-opskrifter
 • Alle måltider - Fra morgenmad til aftensmad + snacks og desserter.
 • Nyd lchf-opskrifter som Thai kylling og "ris", Spaghetti squash bolognese, Trøfler med chokolade og kokos, og meget mere.
 • Smukt designet kogebog fyldt med ekstra madlavnings- og sundhedstips.
 • En oversigt over det totale kulhydrat-, protein- og fedtindhold i alle opskrifter.
 • Bonus: 2-uger komplet keto-kostplan
 • Bonus: Fuld liste over tilladte LCHF-fødevare.

TILBUD I BEGRÆNSET TID 299 kr. 179 kr.

Læs med det samme
 • Vi bruger en sikker krypteret server til at behandle betalingskort.
 • Vi accepterer VISA, Mastercard, Dankort og MobilePay

Har du nogle spørgsmål? Skriv til os på support@hurtigtslank.dk​
Responstid: 1-4 dage

Keto bøger

Keto er en fremspirende kosttrend og livsstil med positive effekter, der for alvor har vundet indpas i både Danmark og i udlandet. Den populære kur gør det lettere at tabe sig, forbedrer kroppens fedtforbrænding og begrænser din appetit.

Hvis du vil have Keto opskrifter i bogform og samtidig lære en masse om hvordan du får succes med dit vægttab, skal du læse “Den essentielle KETO-kogebog” .
Med denne kogebog finder du et stort udvalg af velsmagende opskrifter, der passer til dig og din Keto / striks LCHF livsstil.

Keto handler om at holde det daglige kulhydratindhold lavt, og med disse opskrifter, sikrer du dig, at dit indtag automatisk nedbringes, så din krop kan komme i ernæringsmæssig ketose. Derfor er bogen fyldt med opskrifter, gode råd og spændende baggrundsviden om hvordan Keto fungerer i praksis.

Derudover beskriver den hvordan Keto kan medvirke til at optimere din fedtforbrænding og derigennem afbalancere dine hormoner, blodsukker og appetit. Du kan bruge denne kogebog til at kickstarte din nye livsstil samt finde ny inspiration til madlavning i form af sunde og varierede retter.

Keto madplaner

Hver opskrift i “Den essentielle KETO-kogebog” indeholder en anslået ernæringsmæssig information, som kan hjælpe dig med at planlægge dine måltider. Kogebogen kan gøre dig klogere på, hvad du kan spise på en ketogen diæt og dermed kan du afprøve, hvad der fungerer bedst for dig. Bogen er som nævnt spækfyldt med lækre opskrifter (som er uden korn, mælkeprodukter, jordnødder og kerneolier) og kan hjælpe dig med at komme i ketose, forsyne din krop med næringsfyldte måltider samt tilfredsstille din sult.

Det er individuelt hvilken livsstil du ønsker, og i den forbindelse kommer bogen med fire gode tips, der kan gøre det lettere for dig at træffe de rigtige valg:

 • Gør det enkelt: Det er en væsentlig faldgrube, at folk er mere tilbøjelige til at give op på slankekure, hvis måltiderne er for komplicerede. For at imødegå dette, kan du forberede dine måltider dagen forinden eller sørge for at lave store portioner ad gangen, som kan spises over en længere periode.
 • Spis de samme slags fødevarer flere dage i træk: Du kan gøre det nemt for dig selv, ved at spise de samme retter flere dage i træk, og desuden undgår du, at bruge en masse energi på hele tiden at skulle finde ud af hvad du skal spise.
 • Planlæg hvad du skal spise: Det er en god idé at lave en madplan for den kommende uge, hvor du tager højde for arbejde, hobbyer, planer, m.m.
 • Sørg for altid at have en snack i tasken: Det er altid en god idé, at have nogle snacks med på farten, f.eks. i form af nødder, mørk chokolade eller kakaonibs. Hvis du så bliver sulten, kan du spise nogle af dine snacks frem for at blive fristet af mad, der vil afspore din ketogene diæt (Bemærk dog at disse snacks indeholder små mængder netto kulhydrater, så du skal ikke spise for meget af det)

I slutningen af bogen finder du et bud på en 2-ugers kostplan sammen med en madliste forbeholdt en ketogen diæt. Kostplanen er sammensat med afsæt i nogle af bogens opskrifter og er designet til at give dig 20 gram eller færre kulhydrater om dagen.