FAQ – Her er vores oftest stillede spørgsmål

Her på denne FAQ side har vi samlet de oftest stillede spørgsmål vedrørende vores e-bøger, hvem vi er, og meget andet. Hvis dine spørgsmål ikke er blevet besvaret her nedenunder, kan du benytte dig af kontaktformularen nederst på siden, og vi vil svare på dit spørgsmål hurtigst muligt.

Du læser svaret på spørgsmålene ved at klikke på teksten.

Bogen er en e-bog, en elektronisk bog, så du modtager den ikke fysisk med posten - den er blevet sendt som pdf til din mail og her skal du så downloade den.

Du vil modtage din e-bog som en zip fil. For at åbne bogen skal du udpakke filen. Du skal højreklikke på filen, og trykke "udpak fil". Herefter vil du finde dine bøger samlet i en mappe, som du kan åbne.
Hvis du stadig oplever komplikationer ved at downloade dit købte produkt, så kontakt os på support@hurtigtslank.dk - så skal vi nok hjælpe dig 🙂

Hvis du ikke er tilfreds med dit produkt eller fortryder dit køb, så er vores politik: “Tab dig eller pengene tilbage”. 
Kontakt os her på mailen: support@hurtigtslank.dkog så vil vi sørge for at refundere den betalte pris - uden spørgsmål.

Forskning har vist, at de fleste slankekure mislykkes. De fleste kure mislykkes, fordi det går for langsomt og hurtigt bliver kedeligt. Når man kun taber sig 0,5-1 kg om ugen, er belønningen for det hårde arbejde bare ikke det værd. “Slank på 3 uger” er specifikt designet til at være en ekstrem hurtig metode, der forbrænder mellem 5-10+ kilo kropsfedt.

For at opnå dit ønskede vægttab, anbefaler vi, at du følger kostvejledningen fra “Slank på 3 uger” og hvad vejledningen råder dig til at spise - alt efter hvilken fase du er i.

En af de mest hyppige grunde til, at et vægttab går i stå, er fordi du bliver utålmodig. Du synes ikke, at du taber dig hurtigt nok og dermed falder motivationen. Med “Slank på 3 uger”, vil du hurtigt komme til at se resultater - især hvis du overholder de enkelte faser og sørger for at få fastlagt en struktur for din træning. Resultater skaber ihærdighed og engagement.

Cheryl er en ernæringsekspert, der specialiserer sig i kost og næring. Gennem Hurtigtslank formidler Cheryl sin viden og ekspertise inden for kost og sundhed på en let-forståelig måde, som gør det lettere for alemene mennesker at opnå et sundere og gladere liv.

Der er mange forskellige ting, der kan hjælpe på vægttab. Generelt handler vægttab om, at den mængde kalorier du til dagligt indtager er lavere end den mængde kalorier, du til forbrænder.

E-bogen "slank på 3 uger" vil guide dig helt igennem til hvordan du taber dig nogle kilo - og hvis ikke du er tilfreds får du pengene igen 🙂 

Hvis ikke du fik de svar du ledte efter kan du kontakte os på support@hurtigtslank.dk


Om os

Her på Hurtigtslank.dk kan du finde svar på forskellige sundhedsmæssige og vægttabsrelaterede spørgsmål, samt få hjælp til at træffe den helt rigtige beslutning omkring valg af kosttilskud.

Afsenderen på alt indholdet på denne hjemmeside inklusiv e-bøgerne er Cheryl Fayolle, BSc i ernæringsmedicin. Læs mere om Cheryl her.

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge.

Referencer:
LinkedIn | Instagram

Populære artikler