Om os

Hurtigtslank er et annoncefinansieret medie, hvor der findes råd og vejledning om sundhed. Vi er ikke fagligt uddannede, men vores vision er at formidle sundhedsemner vidensbaseret i et let-læseligt sprog. 

Vores skribenter laver research, indhenter faglig viden fra eksperter og samler det hele under samme tag, her på Hurtigtslank.

Et vigtig emne for os her på Hurtigtslank er sundhed , som utrolig mange danskere interesserer sig for. 

Oplysningerne på vores må ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Hurtigtslank må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Forbehold 

Det er vigtigt at oplysningerne på Hurtigtslank ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Diagnoser eller fastlæggelse af medicinske behandlinger skal udarbejdes i samarbejde med en godkendt læge. Informationerne om lægemidler er af generel informativ karakter. Det er derfor nødvendigt at søge professionel hjælp til at vurdere fordele og risici ved behandling.

Hurtigtslank kan ikke drages til ansvar direkte eller indirekte, for nogen skade, handling, personligt tab eller anden konsekvens, som direkte eller indirekte måtte indtræde som en følge af brug af informationerne på Hurtigtslank.

Redaktionelle retningslinjer, gennemsigtighed og annoncepartnere

Vi stræber efter at skabe troværdighed, gennemsigtighed og tillid til vores indhold. Det sikrer vi gennem et sæt redaktionelle retningslinjer, som du finder her på siden.

De redaktionelle retningslinjer fortæller om den grundighed, der ligger bag udviklingen og udvælgelsen af det indhold, som udgives på Hurtigtslank. Samtidig dokumenterer det den grundighed, bedømmelse og evaluering af vores indhold, inden det bliver udgivet på siden.

Selvom produkter, der omtales i artiklerne, er reklamefinansieret, anbefaler vi kun produkter til vores læsere, som har dokumenteret virkning i form af patientudtalelser eller kliniske test. Alle produkterne vi anbefaler har været på det danske marked i mange år, og hjulpet tusindvis af danskere. Men det er ikke en garanti for, at de virker optimalt for dig. Alle mennesker er forskellige og vi reagerer også forskelligt på skælshampooer, hårtabskurer osv.

Vi henviser IKKE til receptpligtig medicin, da det altid er noget du skal tale med din læge om. Hvis du alligevel køber receptpligtig medicin via online konsultation, så husk altid selv at kigge efter det grønne EU-logo, når du handler medicin på internettet. Se logoet herunder.

Der henstilles altid til, at læsere søger kompetent lægelig bistand til de helbredsproblemer, der har fået læseren til at besøge Hurtigtslank. Vi kan udelukkende oplyse om sundhedsfaglige emner, ikke give læseren korrekte lægelige anvisninger, der passer til læserens konkrete situation og sundhedsmæssige tilstand.

De ovenstående redaktionelle retningslinjer er så vidt muligt formuleret efter den såkaldte HON Code. Det er et særligt kodeks udformet af interesseorganisationen Health on the Net for sundhedsfaglige medier på internettet, hvor fokus ligger på pålidelighed og troværdighed. Vi arbejder på at efterleve dette i vid udstrækning vi kan. 

Annonceaftaler 

Som vi understreger på alle sider på Hurtigtslank indeholder vores artikler annoncer i dens forstand, at vi henviser virksomheder, hvor hvem vi har kommercielle partnerskaber med, hvor vi bliver betalt for at henvise kunder. Vi arbejder kun med etablerede, professionelle virksomheder, som hvis produkt eller service vi kan stå 100 % inde for. Vores annoncepartnerskaber påvirker ikke det redaktionelle indhold.

Et eksempel på en af vores samarbejdspartnere er Jooble, som er en verdensomspændende job-formidlingsside, som bruges af millioner af mennesker i 71 lande.

Kontakt

Vi vil gerne have så mange input som overhovedet muligt, derfor må du meget gerne kontakte os, hvis du har en relevant historie, succesoplevelse eller andet. Vi vil fx rigtig gerne høre om dine oplevelser med forskellige produkter, så vi kan sprede budskabet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller andet på hjertet.
Email:
support@hurtigtslank.dk

 

Online Minds ApS
Suhmsgade 2C, 3. th
1125 København K
CVR: 43757997

 
 

Om os

Her på Hurtigtslank.dk kan du finde svar på forskellige sundhedsmæssige og vægttabsrelaterede spørgsmål, samt få hjælp til at træffe den helt rigtige beslutning omkring valg af kosttilskud.

Afsenderen på alt indholdet på denne hjemmeside inklusiv e-bøgerne er Cheryl Fayolle, BSc i ernæringsmedicin. Læs mere om Cheryl her.

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge.

Referencer:
LinkedIn | Instagram

Populære artikler