Kontakt os

Har du problemer med at få adgang til dit køb af en af vores produkter? Så skriv til os på: support@hurtigtslank.dk

Vi vil normalt vende tilbage inden for 5-7 dage. Tak for tålmodigheden! Vi glæder os til at høre fra dig.

Personen bag bøgerne

Som det fremgår flere steder på hjemmesiden er Cheryl Fayolle et dæknavn for den oprindelige forfatter, der fortæller om sine personlige erfaringer. Hun ønsker ikke at bruge sit navn offentligt, men vil fortsat gerne sikre at indholdet i bogen kommer ud til alle interesserede læsere, og derfor har vi valgt at benytte et fiktivt navn bibeholde den personlige fortælling om vægttabet og KETO-kuren til glæde for læseren.

Teamet bag hjemmesiden

Adresse:
Online Minds ApS
Suhmsgade 2C
1125 København K
CVR: 43757997

Support
support@hurtigtslank.dk
Responstid: 1-5 dage

Indholdet på hjemmesiden

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge. Vores mission er at skabe godt indhold for vores læsere, som kan hjælpe med en bedre forståelse af emner som kost, vægttab og aktiv livsstil og ikke mindst og inspiration til, hvordan man kan leve en sundere og mere aktivt liv.

 
 

Om os

Her på Hurtigtslank.dk kan du finde svar på forskellige sundhedsmæssige og vægttabsrelaterede spørgsmål, samt få hjælp til at træffe den helt rigtige beslutning omkring valg af kosttilskud.

Afsenderen på alt indholdet på denne hjemmeside inklusiv e-bøgerne er Cheryl Fayolle, BSc i ernæringsmedicin. Læs mere om Cheryl her.

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge.

Referencer:
LinkedIn | Instagram

Populære artikler