Simpel og effektiv Keto morgenmad - Råd og lette opskrifter

Morgenmad er dagens vigtigste måltid - og specielt hvis du gerne vil tabe dig. Den er også vigtigt i Keto-diæten. Ved dette diæt kan kroppen opnå ernæringsmæssig ketose, hvor den primært bruger fedt og ketoner (i stedet kulhydrater) som energi. Du tvinger dine celler til primært at bruge fedt og ketoner som brændstof. De fleste mennesker opnår en tilstand af ernæringsmæssig ketose, ved at spise masser af fedt, moderate mængder protein og få kulhydrater i sin kost. 

Få ubegrænset inspiration til Keto morgenmad med en kostplan

Keto er blevet meget populær i Danmark, særligt for dem der ønsker at opnå et vægttab. For at opnå et vægttab med keto, er det fordelagtigt at følge en kostplan, for således at sikre dig, at du undgår alle kulhydrater og i stedet spiser mere fedt. En kostplan med masser af fedt, såsom avocado, bønner, grøntsager og kød med højt fedtindhold, vil gøre, at du får mere energi og hurtigere når dine mål. 

Morgenmad er vigtigt, da det danner et godt grundlag for dagen, så du kommer godt fra start og får dine energidepoter fyldt op fra morgenstunden af - selvfølgelig meget gerne med sunde og næringsrige fødevarer. Det er vigtigt, at du ikke bare springer over morgenmaden i al hast - eller sågar skifter den ud med et hurtigt og knap så sundt alternativ. For så vil du få væsentligt dårligere resultater, end hvis du startede dagen med et godt Keto morgenmåltid.

Opnå øget fokus med dagens første og vigtigste måltid

En travl hverdag kan ofte betyde, at måltider særligt fra morgen af, kan blive uoverskueligt projekt. Når folk på Keto kur pointerer, at de ikke har tid til at lave morgenmad, kan det måske i virkeligheden skyldes en manglende fantasi. 

Hvis du hele dit liv har været vant til at spise det samme til dagens første måltid, kan du nemt have en overbevisning af, at det er det eneste rigtige for dig. Det kan for nogle være svært at forestille sig, hvad man kan spise, som rækker ud over det man er vant til. 
Har du et ønske om at tabe dig, er det vigtigt at du får energi i kroppen fra morgenstunden, og det er en misforstået opfattelse at tro, at det hjælper på et vægttab, at springe din morgenmad over. 

Et sundt måltid fra morgen kan medvirke til at du bedre kan fokusere på at komme igennem dagen med sundere spisevaner. Mange bliver fristet til at spise usundt, hvis de føler sult op af dagen, fordi blodsukkeret svinger. 

Når du følger en Keto madplan, er der masser af muligheder for en god og sund morgenmad, og det er bestemt ikke ensformigt, men der er masser af muligheder med lækre low carb opskrifter. I det følgende får du en masse forslag og idéer til morgenmad, der kan laves dagen før, og som kan hjælpe dig med at få et sundt og nærende måltid at kickstarte dagen på. 

Keto morgenmad til travle morgener

I bogen ‘Den essentielle Keto kogebog’ har jeg udarbejdet en række lette, lækre og ikke mindst Keto-venlige bud på retter til morgenmad bl.a.;

 • Dampet æggecreme 
 • Lækker og cremet grød
 • Æggemuffins
 • Forårssuppe med pocheret æg 
 • Og mange flere 

Hvis du begynder på en ketogen diæt, og leder efter både praktiske oplysninger og lækre opskrifter, så er “Den essentielle Keto kogebog” lige noget for dig. Denne kogebog vejleder dig til at vælge en kost, som vil hjælpe dig med at tabe dig, uden at du hele tiden er sulten. Derudover er den spækket med gode Keto-opskrifter, som smager fantastisk og virker hver gang. Med vores populære kogebog vil du blandt andet:

 • Få mere energi og stop med at være træt hele tiden. ✅
 • Tabe dig uden at skulle være sulten og tænke på søde sager hele tiden. ✅
 • Ændre din diæt til at blive en livsstil for livsvarige resultater. ✅
 • Du vil altid vide hvad dit næste måltid er, så du ikke behøves at skulle tænke over hvad du skal spise. ✅
 • Imponer dig selv og dine venner med måltider som vil få mundvandet til at løbe. ✅
 • Tag normale ingredienser som du kan finde i dit lokale supermarked og lav måltider som du vil elske. ✅

De bedste råd til Keto morgenmad

Flere tror, at der findes én bestemt måde hvorpå man skal efterleve principperne i såvel Keto- og LCHF-kure, men i virkeligheden er det et individuelt valg. Selvfølgelig er der visse ting, der ikke passer ind i en Keto diæt, herunder for mange kulhydrater fra f.eks. brød, pasta og ris.

Hold din ketogene kur simpel
Keto er valgfrit og du kan spise dig sund og slank på alle mulige måder. Det bedste råd hertil er, at holde din ketogene kur så simpelt, som overhovedet muligt. Du kan nemt komme til at bruge en masse energi på at finde ud af, hvad du skal spise. Men du kan også gøre det nemt for dig selv, ved at spise de samme retter mad flere dage i træk, ved f.eks. at vælge en nem og nærende morgenmad opskrift, som du så laver hver dag. 

Lav mad til flere dage i træk
Hertil er det en god idé, at lave store portioner, som er nemme og hurtige at varme op eller tilberede - særligt i den første tid på Keto. Efter du har gjort dette i 2 uger, vil du måske opleve, at det hele er blevet meget nemmere. Dine smagsløg har nu fravænnet sig, at alt skal smage sødt og din appetit vil have reguleret sig således, at sult ikke føltes så akut længere. Den bedste måde hvorpå du kan holde det så simpelt som muligt og undgå at knække nakken på dine krav om avanceret kost, at lade 80-90 % af din kost være helt basale, og så kan du ellers give den gas med resten.

Få din kopi af “Den essentielle Keto kogebog” nu og oplev hvor simpelt og hurtigt god Keto morgenmad kan laves. Bemærk, at der er 100% tilfredsstillelses garanti - der er ikke noget at tabe! Bemærk, at prisen kan stige når som helst. 

Om os

Her på Hurtigtslank.dk kan du finde svar på forskellige sundhedsmæssige og vægttabsrelaterede spørgsmål, samt få hjælp til at træffe den helt rigtige beslutning omkring valg af kosttilskud.

Afsenderen på alt indholdet på denne hjemmeside inklusiv e-bøgerne er Cheryl Fayolle, BSc i ernæringsmedicin. Læs mere om Cheryl her.

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge.

Referencer:
LinkedIn | Instagram

Populære artikler