Fremhæv dine naturlige og smukke former med shapewear

DENNE ARTIKEL INDEHOLDER ANNONCER. LÆS MERE HER.

De fleste mennesker kender sikkert lysten til at gøre lidt ekstra ud af sit udseende; det kan være, at man skal til en fest, eller måske har man bare lyst til at se lidt ekstra godt ud i hverdagen. Men når man så har taget den flotte, tætsiddende kjole på, så sidder den bare ikke så flatterende, som man havde husket på, og lysten til at gøre lidt ekstra ud af sig selv forsvinder som dug for solen.

Der findes heldigvis en nem og hurtig løsning på dette problem, som ikke involverer portionskontrol og et dyrt medlemskab i det lokale fitnesscenter. Shapewear er en serie af elastiske beklædningsgenstande, som du kan bære under dit normale tøj. Produktets funktion er at stramme op og suge ind lige de steder på kroppen, som du har brug for. På denne måde kan du hoppe i den flotte, tætsiddende kjole uden at blive usikker på dine former.

 

Waist trainer

Hvad er shapewear?

Shapewear er en eller flere beklædningsgenstande, som du har på under dit normale tøj. Det er altså en form for undertøj, men det har den ekstra kvalitet, at det opstrammer og toner din figur, så de uønskede deller forsvinder.  

Der findes mange forskellige slags shapewear, så du kan finde et produkt, som kan opstramme netop det sted på din krop, som du gerne vil holde lidt styr på. Nogle af de produkter, som du kan finde, er bl.a.:
- Shapewear body
- Shapewear shorts
- Shapewear badedragt
- Shapewear trusser
- Shapewear kjole/underkjole

Undertøjets funktion er altså ikke at gøre brugeren mindre eller smallere, men at opstramme og forme de områder på kroppen som brugeren har lyst til at få glattet lidt ud.

Slank på 3 uger e-bog
 

Bliv slank på 3 uger

Ingen genvej til drømmekroppen er bedre end at ændre din diæt til noget sundt, lækkert og ikke mindst effektivt


Shapewear mave og ryg

For mange kvinder er det specielt maveregionen, som de er kede af buller lidt ekstra ud. Det kan f.eks. være muffin-toppen, som vil hænge udover jeansene, eller dellen som dukker op nedenunder BH’en. Derfor findes der også flere forskellige udgaver af undertøjet, som fokuserer på at opstramme og udglatte mave- og rygregionenerne. Du får her en nem oversigt over nogle af de produkter, som du kan finde til maven:

Shapewear body
En af mulighederne er en opstrammende body. Nogle af fordelene ved dette produkt er, at det i modsætning til undertrøjen, ikke kan finde på at rulle sig sammen, når du f.eks. sætter dig ned. Bodyen giver dig dermed en smuk og kurvet silhuet og bliver behageligt siddende, der hvor den skal.

Shapewear underkjole
Underkjolen – eller blot shapewear kjolen - er endnu en mulighed for at opstramme maven og ryggen. I modsætning til bodyen så fortsætter underkjolen ned over lårene og bagdelen. Dette har de fordele, at du får opstrammet disse områder af kroppen, samt du undgår at produktet laver en bulle, der hvor det slutter, hvilket vil være synligt i en tætsiddende kjole. Underkjolen fås desuden i en model, som ikke omslutter brysterne. På denne måde undgår man, at brystpartiet bliver trykket fladt.

Shapewear badedragt
Et sted, hvor man sjældent har meget tøj på og derfor gerne vil have undertøjets opstrammende effekt, er på stranden. Derfor fås produktet også som en badedragt. Badedragten minder lidt om bodyen både i form og funktion, men hvor bodyen ligner lingeri, så er badedragten perfekt til en tur på stranden eller i svømmehallen. Dragten fås i en lang række forskellige designs og farver, så du kan finde lige den model, som klæder dig bedst.   

Shapewear undertrøje
Undertrøjen fungerer på mange måder ligesom underkjolen, men den er væsentligt kortere. Dette er en fordel, hvis man har bukser på. Undertrøjen fås ligeledes både med og uden omslutning af brysterne, så man selv styrer, hvorvidt der er brug for opstramning på den front.

Et godt tip er dog at være opmærksom på længden af undertrøjen. Hvis den er for kort, så vil den side og stramme på hoften og dermed skabe en uheldig bulle. Er undertrøjen derimod for lang, så kan den skabe denne uønskede bulle midt på numsen. Så hold øje med længden inden du køber en opstrammende undertrøje.

Shapewear til hofter, bagdel og lår

Et andet problemområde for mange er hofterne, numsen og lårene. Derfor kan du også finde forskellige varianter af det opstrammende undertøj, som fokuserer på disse områder af kroppen. Derfor får du også en hurtig guide til de produkter, som findes til disse områder af kroppen:

Shapewear trusser
Trusserne fås i en række varianter, som opstrammer forskellige områder i den nedre region. Du kan f.eks. få trusser, som har en høj talje, hvilket er med til at opstramme hoften og den nedre del af maven, og du får dermed en blød afrunding. De opstrammende trusser kan dog være lidt besværlige, når man skal på toilettet. Derfor fås de også i en bundløs udgave, så man ikke behøver tage dem af, hver gang man får brug for et toilet.

Shapewear shorts
Shortsene kan, ligesom trusserne, fås med en høj talje, så der er styr på hofterne og den nedre del af maven. Forskellen på de to modeller er dog, at shortsene fås med længere ben, så du altså også får opstrammet lårene. Her er det godt at sørge for, at shortsene går ned forbi det sted, hvor dine lår er bredest. På denne måde undgår du, at de vil rulle op og sidde at stramme midt på låret. Shortsene er rigtig gode til at have på indenunder en stram kjole eller nederdel.   

Find det bedste shapewear

Shapewear er et produkt, som er lige til at gå til. Der findes dog alligevel en del myter omkring produktet, som kan være med til at skabe falske forhåbninger omkring de resultater, som man kan opnå ved at bruge shapewear. Derfor får du her en hurtig gennemgang i de hyppigst brugte myter om produktet, og hvad der egentlig er fup, og hvad der er fakta, så du kan finde det bedste shapewear til dig.

- Du kan gå to tøjstørrelser ned, når du bruger shapewear:
Fup. Formålet med produktet er ikke at gøre dig mindre, men i stedet at stramme dig op. Dette ligger også i produktets navn, da ’shape’ betyder form. Dermed former og opstrammer produktet de kurver, som du har i forvejen.

- For småt shapewear kan give dig nye deller:
Fakta. Køber du produktet for småt, så mister det evnen til at udglatte, og det forskubber i stedet din hud. Det vil sige at i stedet for at udglatte og stramme dellerne op, så forskubbes de til kanten af stoffet, og du får i stedet en helt ny delle, hvor du ikke engang har en.

- Shapewear er ubehageligt at have på, og det kan være svært at trække vejret i:   
Fup. Ubehag ved brug af produktet opstår kun, hvis man er faldet for myten om, at shapewear kan få en til at gå flere tøjstørrelser ned, og dermed har købt produktet i en for lille størrelse. I og med produktet strammer dig op, så kan det ikke undgås, at det vil stramme lidt. Dette bør dog ikke være ubehageligt eller besvære din vejrtrækning – så har du brug for en større størrelse. Når produktet passer dig ordentligt, så burde du have en fast og behagelig fornemmelse.  

Gode shapewear tilbud

Shapewear er altså en god ting at have liggende i skabet til de dage, hvor man gerne vil se ekstra godt ud. Det kan dog godt blive en dyr affære at anskaffe sig flere af de forskellige modeller af det opstrammende undertøj. Heldigvis finder du gode tilbud hos WeightWorld.

Ved at lave en hurtig søgning på nettet, så finder du nemt forskellige rabatkoder, som giver dig muligheden for at spare lidt på dit køb af opstrammende og formgivende undertøj. Du kan også vælge at springe direkte til hjemmesiden og se WeightWorlds sortiment af shapewear.

Overflødiggør dit shapewear med slankepiller

Det opstrammende undertøj er en fantastisk løsning, hvis du elsker dine kurver og former, og derfor gerne vil fremhæve dem ved at udglatte de buller, som ikke behøver at være der. Men det er ikke et mirakelprodukt, som kan gøre dig flere tøjstørrelser mindre. Hvis du altså decideret ønsker at tabe dig, så skal der andre midler til.

En måde hvorpå du kan opnå det ønskede vægttab, det er ved at spise slankepiller. Disse piller virker bl.a. appetitnedsættende, og de reducerer kroppens produktion af fedtceller. Slankepillerne virker naturligvis bedst i længden, hvis du også spiser en sund og varieret kost, samt at du dyrker motion. Slankepillen virker dog ikke over natten, og det er derfor vigtigt, at du – ligesom med alle andre slankekure – væbner dig med tålmodighed.

Hvis du overvejer at prøve slankepiller, så er det vigtigt, at du kun køber dem fra en forhandler, som du stoler på. Der findes fup-butikker på nettet, som prøver at franarre dig dine penge, ved at få dig til at betale for dårlige produkter. Det er derfor vigtigt at være sikker på, at den forhandler du overvejer at købe fra, er reel. Hvis du vil undgå at risikere at købe slankepiller af en fup-butik, så køb dine piller hos WeightWorld.

Om os

Her på Hurtigtslank.dk kan du finde svar på forskellige sundhedsmæssige og vægttabsrelaterede spørgsmål, samt få hjælp til at træffe den helt rigtige beslutning omkring valg af kosttilskud.

Afsenderen på alt indholdet på denne hjemmeside inklusiv e-bøgerne er Cheryl Fayolle, BSc i ernæringsmedicin. Læs mere om Cheryl her.

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge.

Referencer:
LinkedIn | Instagram

Populære artikler