Forskolin hjælper til vægttab og et sundere helbred

DENNE ARTIKEL INDEHOLDER ANNONCER. LÆS MERE HER.

Ønsker du at tabe dig, men har du brug for lidt hjælp til at komme i gang med vægttabet, eller har du brug for et øget fokus? Har du erfaringer med, at kosttilskud til vægttab kan påvirke din muskelmasse i en negativ grad? Så kan du med fordel prøve kosttilskuddet forskolin, som vi kigger nærmere på her i denne artikel.

Har du svært ved at tabe dig?

Langt de fleste af os ved, hvor svært det kan være at tabe sig. Det fleste af os ved udmærket godt, hvad der skal til for at tabe sig, men det kan være svært at omsætte tanke til handling. Hvis man skal tabe sig, er det nødvendigt at indtage færre kalorier, end man forbrænder, og det er vigtigt at spise sundt og dyrke motion.

Når man har gjort det i et stykke tid, og man kun har tabt sig meget lidt, eller vægttabet måske er gået i stå, kan der være behov for lidt hjælp udefra. Det kan være nødvendigt for, at man kan bibeholde sin motivation. Der findes en række forskellige kosttilskud og slankemidler, som kan hjælpe med lige netop dette, og her er forskolin en af dem.

forskolin

Forskolin Kapsler

 • Det reneste forskolin
 • Målretter at hjælpe vægtkontrol
 • Anvendes til tilbageholdelse af   
       muskelmasse
 • Hvad er forskolin?

  Det er et ekstrakt fra den flerårige plante Coleus forskohili, der findes i Indien og ved de lavtliggende dele af Himalaya. Planten kan også dyrkes som haveplante, og roden kan anvendes som krydderi.

  I sundhedsmæssige sammenhænge er planten dog mest kendt for sine slankende egenskaber uden at påvirke muskelopbygningen. Med forskolin piller kan man dermed tabe sig uden at miste muskelmasse.

  Derudover er et tilskud påvist at mindske blodtrykket og betændelse i kroppen, og på den måde er det et velegnet kosttilskud i mange forskellige sammenhænge.

  Tidligere har forskolin fungeret som naturlig urtemedicin for indfødte befolkninger, men i dag er det blevet et meget populært kosttilskud i både USA og Europa.

  Hvad gør forskolin?

  Forskolin har mange sundhedsmæssige fordele, som du kan læse mere om her i dette afsnit. Det gælder alt fra bevarelse af muskelmasse under vægttab til blodtrykssænkende og hjertestykende egenskaber.

  Hjælper til vægttab

  Som tidligere nævnt er der tale om et internationalt anerkendt kosttilskud med lang historisk brug indenfor traditionel Ayurvedic. Det er særligt velegnet til vægttab, da man ikke mister muskelmasse. Derudover har det efter sigende en rigtig god evne til at frigive fedt.

  Vedligeholder dine muskler

  Det adskiller sig fra mange andre populære midler til vægttab ved at have en unik evne til at fremme vægttab uden at miste muskelmasse. Har man brug for at tabe fedt, men ikke muskler, så kan dette være et oplagt kosttilskud. Derudover er det også særligt velegnet til for eksempel bodybuildere og boksere, der har en ændret muskelmasse i løbet af sæsonen.

  Forbedrer hjertekredsløbet

  Det hæmmer sammenklumpning af blodpladerne. Derudover fremmer det hjertets sammentrækning og kan således øge dets funktion uden at øge behovet for ilt og uden at øge blodtrykket. Det har en generel effekt i forhold til udvidelse af blodkarrene, også i hjernen. Ved at hæmme sammenklumpning af blodpladerne begrænser det dermed også kræftmetastaser.

  Stimulerer fordøjelsen

  Stoffet fremmer desuden udskillelsen af mavesyre, ligesom det også stimulerer din fordøjelse. Derudover har det også en stimulerende virkning på både bugspytkirtel samt spyt- og tårekirtler.

  Virker afslappende på muskulaturen

  Det har endvidere en afslappende virkning på muskulaturen. Det kan blandt andet nedsætte overtryk i det indre øje.

  Forskolin bivirkninger

  Der findes en række bivirkninger ved indtagelse af forskolin, men de fleste af dem relaterer sig til problemer med blodtrykket.

  Forskolin kan øge effekten af andre typer medicin. Indtager du receptpligtig medicin, herunder særligt blodtrykssænkende eller blodpladeregulerende medicin, bør du derfor være særlig opmærksom.

  Har du et lavt blodtryk, anbefales det ikke at tage dette tilskud. Det samme gør sig gældende, hvis du har polycystisk nyresygdom.

  På grund af forskolins effekt på blodtrykket bør personer med blødningsforstyrrelser heller ikke indtage dette kosttilskud. Det samme gør sig gældende for personer, som tager blodfortyndende medicin eller trombocythæmmende lægemidler.

  Tilskuddet bør ikke tages i mindst to uger inden en planlagt operation. Det skyldes dets indvirkning på blodtrykket.

  Er du gravid, eller ammer du, bør du som udgangspunkt ikke tage nogen typer kosttilskud, herunder dette tilskud.

  Hvor kan man købe det henne?

  Er du på udkig efter et godt forskolin tilbud, kan du med fordel kigge rundt på nettet. Der findes rigtig mange forskellige webshops, der forhandler et stort og varieret udvalg af forskellige kosttilskud, herunder også lige netop dette tilskud. De kan som regel forhandle produkterne til nogle bedre og mere fordelagtige priser end i de fysiske butikker, som typisk også har et mindre udvalg.

  Et forskolin køb kan være med til at sætte gang i dit vægttab. Det kan dermed være en rigtig god investering, hvis du har svært ved at komme i gang, eller hvis du har svært ved at holde motivationen. På samme tid undgår du at miste muskelmasse. Det er derfor et ideelt kosttilskud til dig, der allerede har opbygget en stor muskelmasse, som du ikke ønsker at miste på grund af dit vægttab.

  I øvrigt anbefaler vi dig også til at læse om kosttilskuddet klorofyl, og de 8 fordele ved benyttelse af det.

  Forskolin kosttilskud

  forskolin

  Denne side er anmeldt af: Carl C. Juhl Rating 10/10

  forskolin

  Inden du forlader os, vil vi gerne hjælpe dig

  Vi samarbejder med Weightworld som har mere end 15 års erfaring i at tilbyde kosttilskud til vægttab

  Om os

  Her på Hurtigtslank.dk kan du finde svar på forskellige sundhedsmæssige og vægttabsrelaterede spørgsmål, samt få hjælp til at træffe den helt rigtige beslutning omkring valg af kosttilskud.

  Afsenderen på alt indholdet på denne hjemmeside inklusiv e-bøgerne er Cheryl Fayolle, BSc i ernæringsmedicin. Læs mere om Cheryl her.

  Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge.

  Referencer:
  LinkedIn | Instagram

  Populære artikler