Hvordan slipper man af med sin dobbelthage

Både mænd og kvinder kan opleve det, der kendes og omtales som ”dobbelthage”. Det er en kosmetisk gene, og der kan være flere årsager til, at den opstår. Navnet er kommet af, at ekstra fedt kan se ud som om, der er en ekstra hage. Kvinder er fra naturens side disponeret til at have mere fedt på kroppen, og derfor er der mange kvinder, som generes af synet af den ekstra hage.

Vil du have råd og inspiration til at fjerne din dobbelthage på en sund måde og med langvarigt resultat, kan du læse med videre. Du får viden om årsager, ligesom du får relevante og brugbare beskrivelser af metoderne til at fjerne dobbelthagen.

Hvad er årsagerne til dobbelthage?

Før du begynder at fjerne den øgede mængde fedt på hagen, er det vigtigt, at du kender til årsagen bag den fysiske og kosmetiske gene. Der er flere grunde til, at mennesker oplever ekstra fedt på hagen. Det kan hæmme selvtilliden, og du kan føle dig mindre smuk, når fedtet på hagen sjæler opmærksomheden.

Herunder ses de mest hyppige årsager til dobbelthage:

  • Overvægt
  • Genetik
  • Alder

Hovedparten af alle tilfælde med ekstra fedt på hagen skyldes overvægt. Der sidder fedtdepoter på hagen hos både mænd og kvinder, og når vægten er højere end normen i forhold alder og højde, vil fedtet placere sig på stort set alle dele af kroppen – herunder også hagen.

Særligt hos kvinder kan ekstra fedt på hagen være forbundet med alder. I takt med at du bliver ældre, mister din hud sin ungdommelige elasticitet. Dette gør huden mere slap, og det ses mere markant på hagen.

Endelig kan der også være gener, som koder for, at du er mere disponeret for at få ekstra fedt på hagen. Har din mor eller en anden nær slægtning dobbelthage, vil der være øget sandsynlighed for, at du også på et tidspunkt i livet får det.

Uanset om den ekstra fedtpolstring på hagen skyldes overvægt, gener eller alder, kan du afhjælpe genen og i mange tilfælde også fjerne den.

Kom af med dobbelthage: Hvordan?

Afhængig af hvad der er den primære årsag til den ekstra fedtpolstring på din hage, kan du tage forskellige metoder i brug for at fjerne din dobbelthage.

Herunder kan du se de mest effektive og holdbare metoder til at fjerne ekstra fedt på hagen:

Når årsagen skyldes overvægt, har du brug for en kost- og livsstilændring, som tager hånd om såvel den fysiske gene samt årsagen til, at den er opstået. Som det også gælder med andre områder af kroppen, er det ikke muligt at tabe sig på ét bestemt sted af kroppen.

Du har brug for en effektiv og sund metode, der kan hjælpe dig med at tage fedtmasse og gå ned i vægt. Slankepiller er et effektivt redskab til at opnå langvarigt vægttab og booste en slankekur.

Skyldes den ekstra fedtpolstring gener eller alder, kan du begynde at lave daglige øvelser for at styrke musklerne i hagen, så huden opstrammes.

Når du vil fjerne din dobbelthage, kan du med fordel kombinere de to tilgange omkring slankekur og træning af hagemuskulaturen.

Den hurtige vej: Fedtfrysning

Hvis ikke man har haft succes med at bruge diverse øvelser til at mindske/fjerne dobbelthagen, er det også en mulighed at “fryse” dem væk, uden kirugiske operationer. Dette sker ved at der bliver påført en gel på din dobbelthage, hvorefter man skal sidde i en time med en “frysemaskine” mod hagen. Når fedtet bliver frosset vil fedtcellerne blive nedbrudt. Typisk vil man have behov for at gøre dette 2-3 gange, indtil at det giver virkelige resultater.

Slankekur er den holdbare og sunde måde til at fjerne dobbelthage

Når et menneske tager på i vægt, vil fedtet blive fordelt til alle kroppens fedtdepoter. Det samme princip er tilfældet, når et menneske går ned i vægt. Så vil fedtet mindskes i de samme fedtdepoter. Generes du af ekstra fedt på hagen, og den mest funktionelle metode at igangsætte et vægttab.

Fordelene ved en slankekur er, at det er en sund og balanceret løsning til at komme dobbelthagen til livs og samtidig skabe en række positive ændringer for dig selv og dit helbred. Med en slankekur kan du fjerne dobbelthagen, ligesom fedtdepoterne på resten af din krop vil mindskes.

Du vælger selv, hvilken slankekur du vælger.

Hos Hurtigslank.dk finde du e-bøger med inspiration til mange forskellige og effektive kure, som varierer i forhold til kostplaner, kostprincipper og indhold af fødevarer.

Kosten spiller en afgørende rolle for din krop og din sundhed. Den sunde livsstilsændring kombinerer en målrettet slankekur med højt velvære både fysisk og mentalt.

For mange mennesker kan det være en stor udfordring at omstille ens livsstil til at basere sig på sunde fødevarer og nærende måltider. Vi lever hektiske livsstile, som kan begrænse muligheden for at lave de måltider, som kostplanen inspirerer til.

Motivation er essensen bag det langvarige og sunde vægttab. Den største drivkraft bag en slankekur er at se de positive resultater i form af at miste fedtmasse.

Du kan booste din slankekur ved at bruge slankepiller, som er høje i kvalitet, og som har bevist succesrate.

Vælg slankepiller i topkvalitet og fra godkendt, dansk forhandler

Når du vælger at kickstarte din sunde livsstilsændring med slankepiller, skal du være grundig i din undersøgelse af produkter og forhandlere. Du skal vælge slankepiller fra en godkendt, danske forhandler. Dette er et vigtigt element, når det kommer til sundhed. I Danmark stilles der høje og strenge krav til forhandlere af kosttilskud og receptfrie stoffer.

Det skal være sikkert og trygt for dig som forbruger at købe slankepiller uden recept.

Der findes mange forskellige udgaver og typer af piller til vægttab, men det er langt fra alle, som lever op til deres forskrifter.

Et godt og sikkert værktøj for dig er at gå efter de produkter, som er testet af Food and Drug Administration (FDA).

Slankepiller opdeles i 2 kategorier:

Kosttilskud

Receptfrie stoffer

Der er forskel på, hvordan de 2 behandlingsformer analyseres og testes i forhold til godkendelse og salg. Der er højere, kliniske krav til de receptfrie stoffer. Her skal producenten fremvise kliniske forsøg, hvor det pågældende produkt er blevet testet i forhold til sikkerhed og effektivitet, og at det lever op til sine forskrifter. Med kosttilskud gælder det, at producenten skal stå inde for, at produktet lever op til sin varedeklaration og forskrifter om effekter og virkninger.

Den største forskel handler om, at slankepiller som kosttilskud ikke er underlagt krav i forhold til at blive undersøgt og testet af FDA, før produkterne markedsføres og sælges til forbrugerne.

Værd at vide om at bruge slankepiller

Det vil være naturligt og forståeligt, at du ønsker at se hurtige resultater og forandringer, når du har sat gang i et vægttab. Der findes ingen mirakelkur, når det kommer til et sundt og langvarigt vægttab med ønske om at fjerne din dobbelthage. Det kræver indsatser på daglig basis.

Når du vil bruge de mest sikre og effektfulde slankepiller på markedet og opnå de bedste resultater, kan du gøre brug af følgende råd:

Vær grundig med at vælge de rette slankepiller

Undersøg hvordan det pågældende produkt er testet og godkendt

Følg altid instruktionen på dit produkt

De bedste effekter opnås ved at kombinere slankepiller med kostændring og fysisk aktivitet

Det er ikke tilstrækkeligt for dig kun at indtage slankepiller for at få bugt med det ekstra fedt på hagen. Fra forskning og kliniske undersøgelser af slankepiller er det påvist, at den mest effektive måde at bruge dem på er i kombination med en sund livsstilsændring og kostomlægning.

Når du ændrer dine kostvaner og indtager nærende mad baseret på superfood, vil indholdet i slankepillerne virke mest optimalt og effektivt.

Hvis du vil skærpe indsatsen i forhold til at komme din dobbelthage til livs, kan du kombinere konditionstræning med træning af dine hagemuskler.

Brems udviklingen af dobbelthage med viden om kroppen og dens systemer

For at opnå den mest udbytterige og effektfulde træning af dine hagemuskler, skal du kende til de biologiske årsager, som kan spille ind på dannelsen af din dobbelthage.

Selvom du kan identificere én eller flere af de mest hyppige årsager som grunde til, at du generes af løs hud eller ekstra fedt på hagen, er dette ikke hele forklaringen. Kroppen er et finmasket netværk af systemer og hormonelle forbindelse, som påvirker os både psykisk og fysisk.

Det er ikke kun overvægt eller genetik, som er kerneårsagen. Der vil i mange tilfælde også være sekundære forklaringer på udviklingen af dobbelthage.

Disse kan skyldes rygning, stort alkoholforbrug, stillesiddende livsstil samt fødevareallergier.

Når du vil sætte i gang med en målrettet slankekur samt fokuseret træning af dine hagemuskler, skal du afdække din daglige adfærd samt balancerne i din krop.

Et overdrevet indtag af salt, sukker og alkohol er med til at ophobe væske i din krop, og et forhøjet indtag af disse vil øge forekomsten af fedtvæv i kroppen. Når du afdækker din livsstil, skal du have særligt fokus på de fødevarekilder, som kan være en del af årsagen til, at du har dobbelthage.

Træn dobbelthage væk – er det muligt?

Selvom du ikke kan tabe dig på bestemte steder af kroppen, kan du lave målrettet punkttræning, som styrker muskulaturen i og omkring hagen. Men hvordan træner man sin dobbelthage væk helt specifikt? Der findes forskellige hageøvelser, som du kan gøre brug af på daglig basis, som vil stramme huden op. Øvelserne er ikke i stand til fjerne din dobbelthage, men de er et effektivt redskab til at få hagenområdet til at være mere fast og vil fungere optimalt i kombination med sund livsstilsændring og vægttab.

De bedste resultater får du ved at udføre 3 øvelser hver dag. Om du laver øvelser om morgenen, om aftenen eller i en pause på jobbet, er op til dig.

Samtlige øvelser er nemme at udføre og kræver hverken erfaring eller udstyr.

Effektive dobbelthage øvelser

Øvelse 1: Udstræk af muskulatur 

Denne øvelse kan du udføre, når du er derhjemme i sengen eller ligger på sofaen. Læg dig til rette og hav dit hoved så langt tilbage på sengen eller sofaen som muligt.

Åbn munden stille og roligt uden at ændre på dit hoveds position. Luk munden igen og gentag bevægelse 10 gange.

I denne øvelse vil du mærke, hvordan dine hage- og halsmuskler samarbejder og stimuleres.

Øvelse 2: Opstramning af hage (liggende)

Lig på et komfortabelt underlag på ryggen og start med at kigge lige op i loftet. Start øvelsen ved at bøje dit hoved ned mod brystet så langt du kan, uden du mærker smerter ved nakken.

Denne øvelse er en elementær hagetræningsøvelse, som du løbende kan udvikle dig med. I starten kan du opleve, at 10 gentagelser er tilstrækkeligt for, at du mærker ømhed og stimulering af hagemuskulaturen. I takt med at musklerne i hagen strammes op, vil du være i stand til at udvide antal af gentagelser.

Øvelse 3: Opstramning af hage (siddende)

Denne klassiske øvelse er også kendt som ”kys himlen”. Den fungerer optimalt sammen med de 2 øvrige øvelser, hvor den kan bruges som sidste hagetræningsøvelse.

Sæt dig til rette i en stol og hav ryggen trykket tilbage mod ryglænet. Kig op i loftet og tag hovedet fremad. Start øvelsen ved at lave kysmund, mens du fortsætter med at kigge opad og har dit hovedet fremadrettet.

Lav øvelsen 5-10 gange og lad musklerne i hagen få pause før du fortsætter bevægelsen igen.

Konklusion

Når du vil fjerne dobbelthage med succes, skal du starte med af afdække årsagen. Når du kender årsagen, er du bedst muligt i stand til at iværksætte den mest effektive behandling.

I langt de fleste tilfælde skyldes løs hud og ekstra fedt et indtag af for mange kalorier, som øger den samlede fedtmasse på hele kroppen. Der er brug for en sund og langvarig slankekur, og der er brug for at begrænse indtaget af sukker, salt og alkohol, som alle 3 øger dannelsen af fedtvæv i kroppen.

Hos Hurtigslank.dk finder du inspirerende e-bøger, du kan bruge til at finde den helt rette slankekur for dig.

Du kan booste din slankekur ved at anvende slankepiller i de første 2-3 måneder af din livsstilsændring. Sørg for at købe slankepiller fra en godkendt, dansk forhandler, så du er sikker på at få et effektivt og sikkert produkt.

Hos Hurtigslank.dk finder du sikre og effektive slankepiller, som du kan bruge til at booste dit vægttab, så du opnår dine ønskede resultater.

Du opnår den største effekt ved at kombinere brugen af slankepiller med en sund kostændring og fysisk træning. Der findes funktionelle øvelser til træning og opstramning af hagemuskulaturen, som du kan udføre derhjemme eller på kontoret. Husk dog, at det ikke er muligt at punktforbrænde, så du bør også inkludere andre typer af øvelser og træning.

Se vores artikel om: Sådan bekæmper du lavt stofskifte

Se også artiklerne:Hvordan slipper man af med rødvinspatter?

Læs også: Slip af med dobbelthagen udgivet af Woman, og den offentlige sundhedshedsportal, Hovedbunden.dk, om behandlingsformer mod dobbelthage.

Om os

Her på Hurtigtslank.dk kan du finde svar på forskellige sundhedsmæssige og vægttabsrelaterede spørgsmål, samt få hjælp til at træffe den helt rigtige beslutning omkring valg af kosttilskud.

Afsenderen på alt indholdet på denne hjemmeside inklusiv e-bøgerne er Cheryl Fayolle, BSc i ernæringsmedicin. Læs mere om Cheryl her.

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge.

Referencer:
LinkedIn | Instagram

Populære artikler