Vil du gerne have et stærkt immunforsvar? Så tjek disse 9 kosttilskud

DENNE ARTIKEL INDEHOLDER ANNONCER. LÆS MERE HER.

Vil du gerne have et stærkt immunforsvar? Så tjek disse 9 kosttilskud

Det er vigtigt at have et godt immunforsvar, så man ikke bliver syg hele tiden. Især i tiden med Coronavirussen er det specielt vigtigt at have et sundt og stærkt immunforsvar. Dog kan det være svært at få alle de mineraler og vitaminer gennem kosten hver eneste dag i de rette mængder, og derfor er det en god idé at tage en form for kosttilskud.

Der findes utroligt mange forskellige slags, men nedenfor er der samlet 9 af de bedste varianter af kosttilskud, som kan hjælpe dig til et stærkere immunforsvar i hverdagen.

Apovit Multi Voksen – multivitamin til unge og voksne

Med Apovit Multi Voksen får du hele 200 stk. vitaminpiller, som kan hjælpe dig til at forstærke immunforsvaret. Med et tilskud af både mineraler og vitaminer får du her et kosttilskud, som kan tages af både børn og voksne, bare barnet er over 11 år. Derfor er disse kosttilskud perfekte til hele familien.

Med 200 stk. er der også til en del tid, da man kun skal tage 1 tablet om dagen hver dag. Du kan derfor se frem til mange dage med et forstærket immunforsvar. Det er også overskueligt for både den voksne og barnet at huske kosttilskuddet, når det blot er én gang om dagen, at den skal tages. Det er vigtigt, at man overholder mængden, og tager den ene tablet sammen med noget mad for den bedste virkning.

Kosttilskuddet kan både tages af mennesker, som ikke kan tåle laktose og gluten, da de er uden disse. Derudover er de også uden gelatine. Du kan med dette kosttilskud se frem til hele 20 vitaminer og mineraler, som alle vil hjælpe dig til et stærkt immunforsvar. Med dette Apovit Multi Voksen får altså du et kosttilskud, som:

 • Kan bruges af både voksne og børn, bare de er over 11 år
 • Forstærker immunforsvaret med sine 20 vitaminer og mineraler
 • Både er laktose-, gelatine- og glutenfri

Søger du derfor et kosttilskud, som kan dække dine behov for ekstra mineraler og vitaminer i hverdagen, så er disse Apovit Multi Voksen helt sikkert et ideelt valg for dig.

Drogens Vital Immunforsvar – med ekstra tilskud af C-vitamin

Drogens Vital Immunforsvar – med ekstra tilskud af C-vitamin

Med dette kosttilskud vil du hjælpe dit eget immunforsvar til at fungere optimalt hver eneste dag. Du finder nemlig her et kosttilskud, som både indeholder C-vitamin, planter og urter, der tilsammen skaber et kosttilskud, som styrker dit immunforsvar i den travle hverdag.

Måske går du ofte og føler dig lidt træt, og især i tiden med Coronavirussen har du følt dig udmattet? Det kan dette kosttilskud hjælpe på, da C-vitamin er med til at hjælpe på trætheden og gøre dig mere klar til dagen. Du vil opleve et større overskud, mere energi og et stærkt immunforsvar. For at få det bedste resultat med dette kosttilskud skal du tage 3 tabletter om dagen i 5 dage, og du vil herefter kunne mærke din træthed er formindsket.

Det er vigtigt at understrege, at Drogens Vital Immunforsvar ikke må tages af kvinder, som er gravide eller ammer barn. Derudover må børn, mennesker som tager medicin eller skal opereres indenfor 2 uger heller ikke tage dette kosttilskud. Hvis du har en allergi, skal du også passe på med at bruge disse tabletter.

Drogens Vital Immunforsvar kan derfor helt sikker hjælpe dig med at:

 • Formindske din træthed i dagligdagen
 • Give dig et større overskud generelt
 • Styrke dit immunforsvar med C-vitamin

Føler du dig derfor ekstra træt, udmattet eller udkørt for tiden, så kan kosttilskuddet Drogens Vital Immunforsvar give dig den ekstra energi og et stærkt immunforsvar, som du søger i hverdagen.

Multi-tabs ttb tutti frutti – multivitamin til børn med smag

Multi-tabs ttb tutti frutti – multivitamin til børn med smag

Multi-tabs er kosttilskud til dit barn i alderen over 3 år, som kan hjælpe med at opveje for vitaminer og mineraler, som er svære at få nok af gennem kosten i hverdagen. Du får hele 90 stk. tabletter, og da barnet kun skal tage én om dagen, er der derfor til hele 3 måneder.

Du behøver ikke bekymre dig om, hvordan du får dit barn til at sluge tabletten, da det er en tyggetablet. Tyggetabletten er produceret, så den har en god smag, og det vil derfor ikke være en ubehagelig oplevelse for barnet at få de ekstra kosttilskud hver eneste dag.

Med dette kosttilskud får dit barn både omega-3, vitaminer og mineraler, som vil være med til at give et stærkt immunforsvar. Du skal blot være opmærksom på, at barnet skal være over 3 år. Det er vigtigt, at både alder og dosis overholdes, da for meget jern kan have sundhedsskadelige konsekvenser.

Derudover skal du med disse kosttilskud til barnet være opmærksom på, at:

 • Kosttilskuddet skal tages til et måltid
 • Der er 15 forskellige mineraler og vitaminer i, som vil styrke barnets sundhed
 • Kosttilskuddet må ikke erstatte et måltid

Med disse Multitabs tyggetabletter kan du derfor se frem til, at dit barn både vil nyde at spise sine ekstra mineraler og vitaminer, samt få et stærkt immunforsvar og derved være klar til hverdagen.

Multidophilus Cleanse – urter og mælkesyrebaktier i ét

Multidophilus Cleanse – urter og mælkesyrebaktier i ét

Med Multidophilus Cleanse får du muligheden for at tage en fantastisk 5 dages kur, som ved hjælp af hele 12 mælkesyrebakteriestammer kan hjælpe dig med at afbalancere din tarmflora. Med 30 tabletter skal du 2 gange dagligt tage 3 tabletter ad gangen, og herefter vil du opleve hvordan mælkesyrebakterierne har en positiv effekt på din tarmflora, og du vil få et stærkt immunforsvar.

Udover at den indeholder de 12 mælkesyrebakteriestammer, så indeholder hver tablet også urter som loppefrø, mælkebøtte, artiskok og marietidsel, som alle er med til at hjælpe dig til bedre tarmflora.

For at få mest ud af disse kosttilskud er det bedst, at du opbevarer dem i køleskabet, så de holder sig kølige. Det er essentielt, at du på samme tid med kuren spiser en god og varieret kost, og tager tabletterne sammen med mad. Hvis du er gravid, skal du først snakke med din læge omkring dem. Her får du altså et kosttilskud, som:

 • Hjælper på at forbedre din tarmflora
 • Giver et hurtigt og effektivt resultat
 • Indeholder fantastiske urter

Er du derfor på udkig efter en hurtig kur, som med mælkesyrebakterier kan hjælpe dig til en meget bedre tarmflora, så kan Multidophilus Cleanse helt klart anbefales.

Ingefær Nani – godt til hele immunforsvaret

Ingefær Nani – godt til hele immunforsvaret

Øget energi, bedre fordøjelse og stærkt immunforsvar er blot nogle af de fantastiske egenskaber, som du kan få ud af dette ingefærkosttilskud. Udover ingefær får du også brændenælde i kosttilskuddet, som indeholder mange næringsstoffer, som din krop og dit immunforsvar kun vil have gavn af.

Med et indhold på 90 tabletter skal du tage 1-2 tabletter om dagen for at få det bedste resultat fra dem. Derfor er der til mellem 45 og 90 dage, hvor du kan have glæde af alle de positive effekter fra ingefæren. Det er dog vigtigt, at du ikke overskider det anbefalede forbrug.

Selve ingefæren er med til at bevare dine blodkar normale og sunde, og derfor vil du også få et sundt hjerte. Derudover er ingefær med til at give dig en bedre fordøjelse hver eneste dag. Til sidst vil ingefæren selvfølgelig være med til at give et stærkt immunforsvar.

Brændenælden, som også er i dette kosttilskud, indeholder både mineraler og næringsstoffer fra planten, som gavner din sundhed på flere parametre. Du vil med dette vegetabilske kosttilskud kunne have god samvittighed ved at vide, at din sundhed er i top.

Alt i alt er dette derfor et kosttilskud, som hjælper til:

 • Mere energi og et sundt hjerte
 • Bedre og stærkere immunforsvar
 • Bedre fordøjelse

Med kosttilskuddet Ingefær Nani vil du med ro kunne nyde, at du får mere energi i hverdagen, samt et stærkt immunforsvar, der beskytter dig mod hverdagens sygdomme. Dette er især vigtigt i forbindelse med Coronavirussen.

Matas C-vitamin 500 mg 200 tabl. Ny formel – et populært valg

Matas C-vitamin 500 mg 200 tabl. Ny formel – et populært valg

Dette er Matas’ mest solgte vitamin, hvilket sagtens kan forstås med alle de fantastiske egenskaber, som C-vitaminet har. I denne får du hele 200 tabletter til en billig pris, og du kan derfor styrke dit immunforsvar uden at bruge alt for mange penge på det. Voksne og børn, som er over 11 år, skal blot tage 1 tablet om dagen, og derfor er der altså til 200 dage, hvis du er ene om den.

I en tablet er der 500 mg C-vitamin, hvilket vil hjælpe dig til et stærkt immunforsvar, som vil hjælpe dig til at undgå bakterier, som du møder hver eneste dag. Det kan være svært at få nok C-vitamin gennem kosten i de helt rette mængder, og derfor vil det være nemmere og mere overskueligt at tage dette kosttilskud. Dog er det stadig vigtigt at holde en varieret kost, selvom du vælger at tage kosttilskud.

Når man mangler C-vitamin, kan du opleve, at du føler dig mere svag, træt og let får blå mærker på din hud, selvom du måske ikke har slået dig voldsomt. Hvis du har mangel på C-vitamin i længere tid, kan du både opleve knoglesygdomme, depression og blødninger, der ikke stopper, og derfor er det utroligt vigtigt, at du får nok C-vitamin.

Med dette C-vitamin kosttilskud, får du et vitamin, som:

 • Hjælper med at støtte et stærkt immunforsvar, og derved mindsker chancen for sygdom
 • Bidrager til normal kollagen-dannelse, der gavner huden, tænderne, brusk og knogler.
 • Giver mere energi og overskud

Vælger du derfor at tage dette kosttilskud med C-vitamin vil du forstærke dit immunforsvar, og derved være bedre til at dræbe bakterier. Derfor er dette kosttilskud et godt og essentielt element i din daglige kost. Nogle hospitaler i USA bruger høje dosis af vitamin C til at formindske udbredelsen af Corona.

Super food mix super greens Ø Renée Voltai 100 g – booster dit immunforsvar

Super food mix super greens Ø Renée Voltai 100 g – booster dit immunforsvar

Du hører sikkert mere og mere om superfoods, men måske er du ikke helt klar over, hvad det egentlig er, og hvordan det kan forbedre dit immunforsvar i hverdagen? Superfoods er fødevarer, som har mange positive effekter ved indtagelse, og som bliver mere og mere populære i hele verden. Dette er forståeligt, da de mange forskellige superfoods faktisk kan styrke din sundhed mere, end du sikkert tror.

I denne mix får du ingredienserne: spirulina, hvedegræs, superfood mix og mynte. Du kan putte mixen i juice, lækre smoothies eller shakes for at få alle de vigtige mineraler og vitaminer på en god og velsmagende måde.

Hvedegræs indeholder hele 91 mineraler og mange vitaminer, som vil være med til at give dig et stærkt immunforsvar. Spirulina indeholder både mineraler, proteiner og vitaminer, som også gavner din sundhed i hverdagen. Dette er med til både at hjælpe til et sundt hjerte og mere energi. Mynten er både god for din fordøjelse, lever, blodomløb og immunforsvaret. Derfor får du altså et superfoodmix, som vil give din krop et kæmpe skub mod en sundere hverdag med et godt immunforsvar, da den både:

 • Giver vitaminer, mineraler og andre gode ingredienser, der styrker din sundhed
 • Giver mere overskud og energi i den travle hverdag
 • Bidrager med essentiel næring til at støtte et stærkt og effektivt immunforsvar.

Vil du derfor gerne booste dit immunsystem på en af de bedste måder, så er dette superfoodmix lige noget for dig og din krop. Du vil opleve en helt ny energi i kroppen, og det vil formodentlig ikke være muligt for dig, at undvære denne blanding igen.

Strepsils Ingefær sugetablet – til den ømme hals

Strepsils Ingefær sugetablet – til den ømme hals

Er du allerede blevet ramt af en øm hals, så kan disse ingefær sugetabletter fra Strepsils være med til at dræbe nogle af bakterierne. I hele pakken får du 24 stk. sugetabletter, og du må tage 1 tablet hver 3. time, for at få den bedste virkning mod din ømme hals.

Både gravide og ammende kvinder kan bruge disse ingefærsugetabletter, da det ikke kan skade kroppen på nogen måde. Har du derfor brug for at lindre din irriterede og syge hals, så kan du sagtens tage disse som gravid uden bekymringer. Sugetabletterne må dog ikke tages af børn under 6 år eller mennesker med diabetes.

Når du tager disse sugetabletter med ingefær, vil du opleve en lindrende og varmende effekt i halsen med det samme, og de kan dræbe nogle af de bakterier, som du har i kroppen, der forårsager smerter i halsen. Det er vigtigt at huske på, at mange vitaminer og mineraler kommer fra en varieret kost, og du derfor skal spise varierende måltider.

Her får du altså sugetabletter fra Strepsils, som:

 • Lindrer smerter og irritation i halsen
 • Hjælper med at dræbe bakterier i halsen
 • Virker med det samme

Har du derfor allerede ondt i halsen, eller vil du bare gerne være klar med en lindring, så er disse ingefær sugetabletter et ideelt bud på en effektiv og hurtig løsning.

Matas Multivitamin Gravid – gravide skal passe ekstra meget på

Matas Multivitamin Gravid – gravide skal passe ekstra meget på

Det er selvfølgelig altid vigtigt at have et stærkt immunforsvar, men især når du er gravid, skal immunforsvaret være i top, så det er klar til at bekæmpe bakterier og sygdomme. Det er vigtigt, at gravide kvinder får de essentielle vitaminer, og det kan næsten føles umuligt at få alle de nødvendige mængder af mineraler og vitaminer gennem kosten. Derfor er dette Multivitamin Gravid fra Matas en oplagt mulighed at tage som kosttilskud.

Du får her 200 stk. tabelletter, hvor du skal tage 2 tabletter om dagen sammen med et måltid for den bedste virkning. Du får i vitaminen folsyre og 11 andre vitaminer, som er vigtige under graviditeten, så du kan med ro nyde, at du ved, at du får de nødvendige kosttilskud for at støtte immunforsvaret. Især med Coronavirussen er det essentielt at du som gravid støtter din krops naturlige forsvarsmekanismer.

Selvom der er så mange gode vitaminer og mineraler i dette kosttilskud, så skal du fra 10. uge i din graviditet tage ekstra jern. Dette kosttilskud kan du tage til og med uge 12 i din graviditet.

Derfor får du med Multivitamin Gravid et kosttilskud, som:

 • støtter immunforsvaret hos den gravide kvinde
 • Hjælper med at opfylde mængden af vitaminer og mineraler hver dag

Er du gravid, så kan det altså kun anbefales, at du tager dette kosttilskud fra starten af graviditeten til uge 12, da det vil give dig de helt rigtige vitaminer og mineraler.

Sådan støtter du dit immunforsvar

Som nævnt ovenfor, så er det så vigtigt, at du sikrer dig et sundt og stærkt immunforsvar, som kan dræbe bakterier, du møder i dagligdagen. De fleste mennesker får mange mineraler og vitaminer gennem en sund og varieret kost, men det er bare ikke altid den rette mængde. Især i forbindelse med Coronavirussen er det essentielt, at din krop er bedst muligt stillet til at kæmpe mod bakterier.

For det første skal du spise varieret og følge kostrådene. Her gælder det, at du skal spise grøntsager, fuldkorn og frugt hver eneste dag. Derudover er det vigtigt, at du flere dage i ugen spiser mejeriprodukter, fisk eller magert kød, så du får proteiner. Det, som kan være med til at svække dit immunsystem, er slik, sukker og sodavand, så derfor er det kun noget, du må indtage små mængder af.

Som skrevet, så kan den varierende kost videre blive støttet af kosttilskud, da de fleste mennesker ikke kan spise høje nok mængder af vitaminer og mineraler gennem kosten. Her har du formentlig fundet det kosttilskud ovenfor, som passer bedst til dit behov i hverdagen. Det er vigtigt, især om vinteren, efteråret og i forbindelse med alvorlige virusser, som for eksempel Coronavirussen.

Tag altid kosttilskud med et måltid

Det er ikke helt lige meget, hvornår du tager dit kosttilskud. For at få den bedste virkning skal du tage det sammen med et måltid og derfor aldrig på tom mave. Hvis du vælger at tage kosttilskud på tom mave, vil vitaminerne og mineralerne ikke blive optaget rigtigt, og det meste vil ryge med urinen ud igen. Dette vil ikke hjælpe dig til et stærkt immunforsvar, og derfor skal du tage det med et måltid.

Måltidet skal ikke blot være en lille snack, men et sundt og varieret hovedmåltid. Hvis ikke du er sikker på, hvornår det er bedst at tage kosttilskuddet, så skal du gå efter at tage det sammen med det mest fedtholdige måltid, du indtager på en dag. For nogle mennesker er det frokosten, mens det for andre er aftensmaden. Du skal helst ikke tage kosttilskuddet om morgenen, fordi det ofte er mager mad.

Mennesker, der har særligt brug for kosttilskud

Det er selvfølgelig vigtigt, at alle mennesker, voksne som børn, har en sund kost og et stærkt immunforsvar. Dog er der nogle mennesker, som har ekstra brug for det end andre, og det er derfor også altid vigtigt at undersøge, hvem det enkelte kosttilskud er godt for.

Små og nyfødte børn skal have ekstra D-vitamin og jern for at styrke deres sundhed. Børn under 10 år har også godt af ekstra vitaminer. Som du også læste ovenfor, så kan børn under 10 år få multivitamintabletter, som smager godt, og derfor er nemme at indtage.

Kvinder, der er gravide eller ønsker at blive gravide, skal også tage ekstra vitaminer. Hvis man ønsker graviditet, så er det en god idé at indtage folinsyre. Er man derimod allerede gravid, så er ovenstående Multivitamin kosttilskud fra Matas et godt bud på, hvordan du kan få de nødvendige og vigtige vitaminer og mineraler hver eneste dag. Det kræver nemlig lidt ekstra at bære rundt på mere end en selv.

Mennesker, som er i overgangsalderen, kan have godt af at tage kosttilskud, som indeholder noget ekstra calcium og D-vitamin. Dette hjælper på træthed i musklerne og musklernes opbygning. Ældre mennesker spiser ofte ikke ret meget i løbet af en dag, så her er det også en fordel at tage et kosttilskud med vigtige mineraler og vitaminer.

Alt i alt viser dette blot, at næsten alle mennesker har godt af at tage et kosttilskud hver eneste dag for at støtte sit immunforsvar. Det gælder blot om at undersøge hvilket kosttilskud, som netop du og din krop vil have godt af at indtage i hverdagen.

Se også: Gådefulde sygdomme i vækst: Det kan du gøre for at undgå dem skrevet af jyllands-posten.dk

Om os

Her på Hurtigtslank.dk kan du finde svar på forskellige sundhedsmæssige og vægttabsrelaterede spørgsmål, samt få hjælp til at træffe den helt rigtige beslutning omkring valg af kosttilskud.

Afsenderen på alt indholdet på denne hjemmeside inklusiv e-bøgerne er Cheryl Fayolle, BSc i ernæringsmedicin. Læs mere om Cheryl her.

Bemærk, indholdet, som er baseret på forfatterens egne erfaringer og grundigt research, bør ikke optræde som erstatning for konsultation hos en læge.

Referencer:
LinkedIn | Instagram

Populære artikler